جهت خرید مقاله کلیک کنید

پاورپوینت مدیریت استراتژیک در آدیداس شرکتی که مادرصنعت برندینگ جهانی کفش است

بررسی استراتژی بازاریابی برند آدیداس

در این مطلب قصد داریم عوامل موفقیت و استراتژی بازاریابی برند آدیداس را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار دهیم. برند آدیداس هم اکنون با بیش از ۵۳۷۳۱ کارمند در بیش از ۱۶۰ کشور جهان بیش از ۶۶۰ میلیون محصول را همه ساله به فروش می‌رساند. این اعداد ارقام به خودی خود نشان از این است که برند معروف آدیداس هم اکنون به یکی از سازمان‌های پیچیده جهان تبدیل شده است. اما استراتژی بازاریابی آن به گونه‌ای است که همه چیز را ساده و سریع پیش ببرد.

بخش‌بندی، هدف گیری و جایگاه سازی در استراتژی بازاریابی برند آدیداس

جالب است بدانید که استقرار سیستم بازاریابی در هر شرکت شامل ۳ مرحله است:
۱) بخش‌بندی بازار (segmentation)
۲) هدف گیری (targeting)
۳) جایگاه سازی (positioning)

آدیداس به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لباس ورزشی در اروپا و یکی از معروف‌ترین برندهای جهانی است که بر اساس عوامل جمعیت شناختی، روانشناختی و رفتاری به بخش‌بندی بازار می‌پردازد. مشتریان هدف این برند بیشتر رده‌های سنی ۱۳-۴۰ سال را تشکیل می‌دهد اما در حال حاضر بیشتر مشتریان آن افراد ۱۵-۳۰ ساله هستند. اما در حقیقت استراتژی هدف گیری این برند برای همه افرادی است که به تناسب اندام و ورزش اهمیت قائل هستند. آدیداس در نظر دارد با ایجاد یک ذهنیت متمایز در مصرف کننده و آینده‌نگری به جایگاه‌سازی در بازار فعلی خود بپردازد. از این رو استعداد، رهبری، تنوع و فرهنگ را از جمله مهمترین عوامل موثر در ارتباط با مشتریان خود در نظر می‌گیرد.

آدیداس در تلاش است که به یکی از رهبران صنعت تولید کفش و لباس ورزشی تبدیل شوند و سبک زندگی مردم را متحول کند. از این رو از هر فرصتی برای دستیابی به موقعیت رقابتی برند خود استفاده می‌کند.

 

مزیت رقابتی استراتژی بازاریابی برند آدیداس

یکی از مزایای رقابتی آدیداس که آن را متمایز از سایر برندهای فعال در این زمینه می‌کند شبکه‌ی توزیع، کیفیت محصولات و ارزش افزوده‌ای است که برای مشتریان خود فراهم می‌کند.

 

در حال حاضر برند آدیداس بیش از ۲۴۰۰ شعبه فعال در سراسر جهان دارد که با ارائه بهترین محصولات با ماندگاری طولانی به بازار رابطه‌ی پایداری را با مصرف کنندگان و مشتریان خود ایجاد می‌کند.

 

 

یکی از مزایای رقابتی آدیداس که آن را متمایز از سایر برندهای فعال در این زمینه می‌کند شبکه‌ی توزیع، کیفیت محصولات و ارزش افزوده‌ای است که برای مشتریان خود فراهم می‌کند.

استراتژی توزیع محصولات آدیداس

همانگونه که می‌دانید در بازار امروز نیازهای مصرف کنندگان به سرعت در حال تغییر است. از این رو برند آدیداس تمرکز خود را بر روی پیش‌بینی این تغییرات و پاسخ سریع به آن‌ها متمرکز کرده است. زیرا این امر باعث تقویت استراتژی توزیع محصولات به صورت هوشمند و کنترل ذهن مشتری می‌شود. جالب است بدانید که تجزیه و تحلیل داده‌های فرآیند خرید مشتریان حاکی از آن است که افزایش تعامل با مشتری، در دسترس بودن، راحتی و سایز محصولات نقش عمده‌ای در موفقیت استراتژی توزیع محصولات آدیداس داشته‌اند.

نقش ارزش ویژه برند آدیداس در استراتژی بازاریابی آن

فعالیت‌های ورزشی و ارتباط با گروه‌های فعال در رسانه‌های اجتماعی از جمله مهمترین عواملی هستند که جایگاه و ارزش ویژه‌ای را برای برند آدیداس ایجاد کرده‌اند. همچنین ایجاد یک هویت متمایز از طریق ارائه محصولات و خدمات با کیفیت و بهبود سبک زندگی مردم از جمله عواملی هستند که سبب افزایش سهم از بازار و سودآوری طولانی مدت برند آدیداس می‌شود. در این میان ایجاد هویت متمایز و منحصر به فرد، استفاده از فناوری و طراحی‌های جدید و اصول راهبردی جدید و رشد فروش و افزایش سودآوری نیز سبب ارزش آفرینی ویژه‌ای برای برند آدیداس شده است.

تجزیه و تحلیل بازار

امروزه با افزایش محصولات تقلبی در بازار قدرت چانه‌زنی مشتریان بیشتر شده است. این امر باعث دشوار بودن حفاظت از سهم از بازار برندها شده است. هر چند ویژگی‌های منحصر به فرد محصولات برند آدیداس برای خریداران حرفه‌ای آشکار است. اما هر برند معروفی تمایل دارد که سهم از مشتریان خود را روز به روز افزایش دهد و علاوه بر ورزشکاران مردم عادی را نیز به مشتریان وفادار خود تبدیل کند. این امر نیز نیازمند تجزیه و تحلیل دقیق بازار و تغییر سبک زندگی مردم است.

تجزیه و تحلیل مشتریان

بیشتر مشتریان آدیداس از کلاس‌های اجتماعی بالای متوسط و بالایی‌ها هستند. از این رو این برند به این نتیجه رسیده است که برای موفقیت در جلب نظر مصرف کنندگان استراتژی تولید و بازاریابی انبوه دیگر پاسخگو نیست. بلکه برای تحت تاثیر قرار دادن و جذب مشتری بیشتر این برند باید به ایجاد تغییر در سبک زندگی مردم بپردازد. زیرا در عصر مدرن مردم در صورتی به مشتریان وفادار یک برند تبدیل می‌شوند که محصولاتی با ارزش افزوده بالا از آن دریافت کنند.

استراتژی شرکت آدیداس چیست و برای تغییر زندگی مردم چه راهبردهایی دارد؟

برند نام‌آشنای آدیداس که سال‌هاست در حوزه ورزش فعالیت می‌کند،‌ تقریبا توانسته بخش عظیمی از بازار محصولات ورزشی را در دست بگیرد. همزمان با اهمیت فزاینده نقش ورزش در زندگی مردم، شرکت آدیداس نیز قدرت‌مندتر از دیروز جای خود را درمیان ورزشکاران و مردم عادی باز کرده‌است. این برند پیشرو به صاحبان آن کمک می‌کند تا با گذر از محدودیت‌ها، نقش خود را در دنیای ورزش پررنگ‌تر کنند. آدیداس معتقد است که با ورزش می‌تواند زندگی افراد را تغییر دهد. در این مقاله با اهداف، مأموریت‌ها و استراتژی شرکت آدیداس بیشتر آشنا می‌شوید.

مأموریت آدیداس: بهترین شرکت ورزشی دنیا بودن

منظور از بهترین بودن این است که بهترین محصولات ورزشی و تناسب اندام با بهترین خدمات و تجربه برای ورزشکاران، طراحی، تولید و فروخته شود. بهترین یعنی آنچه مشتریان، ورزشکاران، شرکا و رسانه‌ها می‌گویند. زمانی که مردم بگویند برندی بهترین است، بازار و سودآوری هم در‌پی آن می‌آید. نکات مهم برای دست‌یابی به این هدف:

۱. برندهای ورزشی قدرتمند

آدیداس به‌دنبال خلاقیت و نوآوری مخصوص خود در سبک زندگی ورزشی است. به‌عنوان مثال، آدیداس و ریبوک(به عنوان زیرمجموعه‌ای از آدیداس)، هریک هویت برند خاص خود را دارند و بر بازار خودشان متمرکز هستند. این رویکرد به آدیداس اجازه می‌دهد تا با توجه به نیاز مشتریان خودش، محصولات را طراحی و تولید کند.

۲. سرمایه‌گذاری متمرکز بر بالقوه‌ترین بازارها

آدیداس در تمامی بازارها به‌دنبال کسب بهترین جایگاه است. این شرکت با توجه به احتمال رشد و سودآوری در طولانی‌مدت، سرمایه گذاری های خود را اولویت بندی می‌کند. ازهمین‌رو، فرصت‌های خوبی را در آمریکای شمالی و آمریکای لاتین برای دست‌یابی به سهم بازار بزرگ شناسایی کرد. چین و اروپای غربی نیز از دیگر اولویت‌های این شرکت هستند.

۳. ایجاد یک زنجیره تأمین چابک

انعطاف‌پذیری و سرعت‌عمل، دو عامل مهم برای پیروزی در رقابت‌هاست. شرکت آدیداس با توجه به همین دو نکته، جدیدترین و مناسب‌ترین کالاها را به دست مشتریان خود می‌رساند. این شرکت خود را متعهد می‌داند که با برخورداری از جدیدترین نوآوری‌ها و برای انواع نیازهای مشتریان، طیف وسیعی از کالاهای ورزشی را در رنگ‌ها و سایزهای مختلف و با استانداردهای کیفی بسیار بالا تأمین کند.

۴. نوآوری

بخش تحقیق و توسعه آدیداس همواره برای مقابله با موانع و طراحی‌های بهتر، فعال است. همچنین افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مشتریان و بهبود روند کاری آدیداس، از دیگر عوامل پیشرفت این شرکت است.

۵. تمرکز بر پیشرفت پایدار

این شرکت همواره به‌دنبال برقراری توازن میان منافع سهامداران و توقعات کارکنان و کارفرمایان است. توجه به محیط زیست و نیازهای جامعه همواره در اولویت هستند.

۶. ایجاد ارزش سهام در درازمدت

این موضوع، روند تصمیم گیری آدیداس را تعیین می‌کند. این شرکت همواره درنظر می‌گیرد که از چه طریق می‌توان به درآمد، سودآوری و رشد پایدار رسید.

انتخاب‌های استراتژیک

استراتژی شرکت آدیداس چیست و برای تغییر زندگی مردم چه راهبردهایی دارد؟

برنامه جدید تجاری آدیداس مبتنی‌بر فرهنگ همکاری، این شرکت را بر اهداف اصلی خود شامل فرهنگ، سرعت و منبع باز متمرکز می‌کند. در ادامه، هر کدام از این موارد را به‌تفصیل شرح می‌دهیم.

هدف اول: فرهنگ

خلاقیت، اعتماد به نفس و همکاری کلید موفقیت آدیداس است. این فرهنگ که با استراتژی‌ها و عملکرد کارکنان معنی می‌یابد، بر اشتیاق آدیداس برای دستیابی به رضایت مشتری و سود مالی تأثیر می‌گذارد. در این شرکت، کارکنان زیادی با پیشینه‌های فرهنگی و عقاید مختلف فعالیت می‌کنند و همین موضوع سبب درک بهتر نیازهای متفاوت است.

هدف دوم: سرعت

بسیار مهم است که مشتریان در هر کجای دنیا به‌سرعت به جدیدترین محصولات دسترسی داشته باشند. آدیداس قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ به سریع‌ترین شرکت ورزشی جهان تبدیل شود. این موضوع، مزیت های رقابتی آدیداس را افزایش می‌دهد. به‌عنوان مثال:

  • افزایش دردسترس بودن محصول: این موضوع سبب می‌شود که مشتریان آدیداس در هر زمان و مکان به محصولات این شرکت دسترسی داشته باشند.
  • کاهش خطر اتمام محصول: با افزایش سرعت ارسال محصولات به فروشگاه‌ها، خطر پایان یافتن ناگهانی محصولات کاهش می‌یابد.
  • ایجاد سود بیشتر و خالص: تأمین نیازهای مشتریان در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به فروش و سود بیشتر منتهی می‌شود.
  • افزایش تخفیف‌ها: با افزایش میزان فروش می‌توان قیمت کالا را کاهش داد.

در سال ۲۰۱۶، آدیداس در عرضه مدل‌های «نئو»ی خود «برنامه سرعت» را اجرا کرد. اکنون این شرکت قصد دارد، برای همه مدل‌های خود به‌ویژه در دسته‌بندی‌های فوتبال، دویدن، تمرینی و اصلی این برنامه را اجرا کند. این شرکت ۳ رویکرد مهم برای حضور در بازار دارد:

  1. هرگز موجودی انبار به پایان نرسد: محصولات آدیداس باید همیشه دردسترس مشتریان باشد.
  2. آمادگی برای نیازهای احتمالی: آدیداس با بررسی دقیق آمار فروش در ابتدای هر فصل، درباره سفارش‌های احتمالی فصل بعد پیش‌بینی می‌کند. پیش‌بینی نیازهای مشتری اهمیت بسیاری دارد.
  3. خلاقیت در هر فصل: آدیداس سعی می‌کند با بررسی روند بازار و محصول سایر شرکت‌ها، طراحی‌های خلاقانه و غیرمنتظره انجام دهد.

استفاده از فناوری‌های به‌روز و مدل‌های تجاری جدید در افزایش سرعت عرضه محصولات آدیداس نقش مهمی ایفا می‌کند. این شرکت تاکنون چندین کارخانه با فناوری‌های جدید و سریع در آلمان و آمریکا ساخته است و به‌دنبال افزایش تعداد آنهاست.

  • ارتباط با مشتری: یکی از اقدامات آدیداس، همکاری مستقیم با باشگاه‌های گوناگون ورزشی است. به‌عنوان مثال، آدیداس با همکاری نهاد فوتبال آمریکا و باشگاه فوتبال نیویورک سیتی، تا ۵ سال آینده ۵۰ زمین بازی در این ایالت می‌سازد.
  • محصولات: سیاست آدیداس در تولید، اتخاذ استراتژی چندجانبه‌ است. این شرکت همزمان بر تولید انواع محصولات و عرضه محصولات در سرتاسر جهان متمرکز است.
  • فعال‌سازی: آدیداس همواره بر تعامل مستمر با مشتری تأکید دارد. دفاتر این شرکت در سرتاسر جهان سعی می‌کنند تا برای مشتریان لحظات ویژه‌ای خلق کنند. به‌عنوان مثال در سال ۲۰۱۶، این شرکت کفش جدیدی در لندن عرضه کرد که فقط مشتریان خاص با پیش‌ثبت‌نام در اپلیکیشن این شرکت می‌توانستند این کفش را امتحان کنند.
  • تجربه خرده فروشی: فروشگاه‌های آدیداس محیط مناسبی را برای مشتریان فراهم می‌کنند تا محصولات را امتحان کنند. مشتریان همچنین می‌توانند نظرها و انتقادهای خود را بیان کنند.
  • اهداف: آدیداس قصد دارد تا سال ۲۰۲۰، شمار دفاتر و فروشگاه‌های خود را در سرتاسر جهان افزایش دهد. همچنین آدیداس به‌دنبال ۲ برابر کردن درآمد خود در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۵ است.

هدف سوم: منبع باز

استراتژی شرکت آدیداس چیست و برای تغییر زندگی مردم چه راهبردهایی دارد؟

منبع باز، نوعی نوآوری مبتنی‌بر همکاری است. آدیداس مدعی است که درِ این شرکت به روی همه طراحان باز است و از همه دعوت می‌کند تا برای ساخت آینده ورزشی بهتر همکاری کنند. منبع باز، مبتنی‌بر خلاقیت، همکاری، یادگیری و اعتماد است. این شرکت با اجرای این مدل اهداف زیر را دنبال می‌کند:

  • دسترسی همگان به ابزارها و منابع موردنیاز برای طراحی و ساخت (مانند مواد، ابزار، اطلاعات، کارشناس، بستر اجتماعی و مدل تجاری)
  • استفاده از دیدگاه‌های جدید، مهارت‌ها و دانش افراد مختلف؛
  • کشف بازارهای جدید برای سرمایه‌گذاری؛
  • بهبود نگاه مشتریان به برند آدیداس؛

آدیداس سه استراتژی را در مدل منبع باز در نظر دارد:

۱. همکاری خلاقانه

همکاری خلاقانه با هدف استفاده از ابزارها، محیط‌ها و ایده‌های جدید صورت گرفته است. در این روش، افرادی که طراح رسمی آدیداس نیستند هم می‌توانند ایده‌های خلاقانه خود را به شرکت ارائه دهند. به‌عنوان مثال در «مرکز خالق بروکلین»، از جوانان باانگیزه و خلاق دعوت می‌شود تا نوآوری‌های خود را عرضه کنند. در سال ۲۰۱۶، همکاری میان آدیداس و کانیه وست، خواننده مشهور، بازار را غافلگیر کرد. این بزرگ‌ترین همکاری یک برند ورزشی با یک ستاره غیرورزشی است.

۲. همکاری ورزشی

هدف از اجرای این استراتژی، برقراری ارتباط با ورزشکاران و ساخت آینده‌شان با آدیداس است. این شرکت در سال‌های اخیر با «پل پوگبا»، ستاره فوتبال و «جیمز هاردن»، ستاره بسکتبال قرارداد همکاری بست. آدیداس همچنین به‌دنبال تقویت همکاری با ورزشکاران خانم است.

۳. همکاری مشارکتی

یکی از استراتژی‌های آدیداس، افزایش دانش در حوزه ورزشی از طریق همکاری با بهترین‌ها در حوزه‌های گوناگون است. این شرکت با متخصصان در حوزه‌های مختلف ازجمله ورزش، سرگرمی، تولید، امور مشتریان و سلامت ورزشی همکاری می‌کند. به‌عنوان مثال، شرکت‌های آدیداس و پارلی اوشن در راستای حفظ محیط زیست با یکدیگر همکاری داشتند. در سال ۲۰۱۶، بازیکنان تیم‌های بایرن مونیخ و رئال مادرید با کفش‌های مارک آدیداسی بازی کردند که پلاستیک آن را شرکت «پارلی اوشن» تولید کرده بود. پلاستیک موجود در این کفش‌ها از بازیافت زباله‌های پلاستیکی موجود در اقیانوس تهیه شده است. آدیداس متعهد شد که تا پایان سال ۲۰۱۷، یک میلیون جفت از این نوع کفش عرضه کند.

نقش بازارهای جهانی

استراتژی شرکت آدیداس چیست و برای تغییر زندگی مردم چه راهبردهایی دارد؟

یک تیم بازاریابی حرفه‌ای، استراتژی فروش جهانی شرکت آدیداس را تدوین می‌کند. این شرکت امیدوار است که بتواند تا سال ۲۰۲۰، توان رقابتی خود را در بازارهای جهانی افزایش دهد و به اهداف خود برسد. چهار هدف عمده این شرکت موارد زیر است:

  1. گسترش: آدیداس قصد دارد حضور خود را در بازارهایی که حرف اول را در آن‌ها می‌زند بازهم افزایش دهد. کشورهایی مثل ژاپن، کره جنوبی و روسیه در این دسته قرار می گیرند.
  2. رهبری: آدیداس مصمم است در کشورهایی که حضور پررنگی دارد اما هنوز نتوانسته است حرف اول را بزند؛ رهبری بازار را به دست بیاورد و به برند نخست در بازارهای اروپای غربی، چین و بازارهای نوظهور تبدیل شود.
  3. رشد: آدیداس به‌دنبال افزایش فرصت‌های رشد و تصاحب سهم بیشتری از بازارهای فروش در آمریکای شمالی، آمریکای لاتین، جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه است.

چگونه آدیداس جهانی شد؟

مراحل ساخت برند آدیداس، دلایل موفقیت برند آدیداس؟

۱- خلاقیت و نوآوری برای به دست آوردن سهم بازار

شرکت آدیداس در طراحی و تولید خود خلاقیت به خرج می دهد و توانسته برای سلایق مختلف محصول تولید کند و  گروه های زیادی از مشتریان را به خود جذب کرده و سهم بازار وسیعی را به دست آورده است.

۲- نیازسنجی دقیق

شرکت آدیداس با استفاده از تیم تحقیق و توسعه، نیازهای مشتریان را شناسایی می کند و متناسب با نیاز آنها محصولات را تولید می کند.

۳- بالا بردن سرعت و بکارگیری خلاقیت

  • افزایش دردسترس بودن محصول: این موضوع سبب می‌شود که مشتریان آدیداس در هر زمان و مکان به محصولات این شرکت دسترسی داشته باشند.
  • کاهش خطر اتمام محصول: با افزایش سرعت ارسال محصولات به فروشگاه‌ها، خطر پایان یافتن ناگهانی محصولات کاهش می‌یابد.
  • ایجاد سود بیشتر و خالص: تأمین نیازهای مشتریان در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به فروش و سود بیشتر منتهی می‌شود.
  • افزایش تخفیف‌ها: با افزایش میزان فروش می‌توان قیمت کالا را کاهش داد.
  • هرگز موجودی انبار به پایان نرسد: محصولات آدیداس باید همیشه دردسترس مشتریان باشد.
  • آمادگی برای نیازهای احتمالی: آدیداس با بررسی دقیق آمار فروش در ابتدای هر فصل، درباره سفارش‌های احتمالی فصل بعد پیش‌بینی می‌کند. پیش‌بینی نیازهای مشتری اهمیت بسیاری دارد.
  • خلاقیت در هر فصل: آدیداس سعی می‌کند با بررسی روند بازار و محصول سایر شرکت‌ها، طراحی‌های خلاقانه و غیرمنتظره انجام دهد.

آدیداس چه آینده ای برای خود متصور شده است؟

راز موفقیت آدیداس:

  1. گسترش: آدیداس قصد دارد حضور خود را در بازارهایی که حرف اول را در آن‌ها می‌زند بازهم افزایش دهد. کشورهایی مثل ژاپن، کره جنوبی و روسیه در این دسته قرار می گیرند.
  2. رهبری: آدیداس مصمم است در کشورهایی که حضور پررنگی دارد اما هنوز نتوانسته است حرف اول را بزند؛ رهبری بازار را به دست بیاورد و به برند نخست در بازارهای اروپای غربی، چین و بازارهای نوظهور تبدیل شود.
  3. رشد: آدیداس به‌دنبال افزایش فرصت‌های رشد و تصاحب سهم بیشتری از بازارهای فروش در آمریکای شمالی، آمریکای لاتین، جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه است.

بررسی استراتژی های کسب و کاری آدیداس / غیرممکن وجود ندارد

کمپانی لوازم ورزشی آدیداس بیش از ۵۳٫۷۳۱ نیروی کار در ۱۶۰ کشور دنیا دارد. همچنین این کمپانی سالانه حدود ۶۶۰میلیون محصول تولید و فروشی برابر با ۱۴٫۵میلیارد یورو دارد. این آمار و ارقام به تنهایی گویای عظمت این کمپانی است؛ عظمتی که جز با انتخاب استراتژی های مناسب کسب و کار هرگز برای این شرکت محقق نمی شد.

بخش بندی، تعیین هدف، موقعیت یابی در استراتژی بازاریابی آدیداس

آدیداس به عنوان بزرگ ترین کمپانی تولید کننده لوازم ورزشی اروپا و یکی از بزرگ ترین کمپانی های دنیا، در رابطه با استراتژی بخش بندی خود از فاکتور هایی همچون عوامل روانشناختی، جمعیتی و رفتاری بهره می برد. مجموعه آدیداس چهار برند را در پرتفولیوی قوی خود جا داده است. این کمپانی از استراتژی تعیین هدف متفاوتی برای مخاطب قرار دادن نوجوانان، بزرگسالان و کودکان بهره می برد.

اگرچه آدیداس بیشتر رده های  سنی ۴۰-۱۳ را به عنوان مشتریان هدف خود می شناسد، اما عمده مصرف کنندگان محصولات این کمپانی را قشر مرفه و رده های سنی ۳۰-۱۵ سال جامعه تشکیل می دهند.
موقعیت یابی براساس کاربران و میزان سوددهی، استراتژی است که آدیداس به کمک آن تصاویر متمایزی را در ذهن مشتریان آینده خود به وجود می آورد. از طرف دیگر تاکید برند آدیداس به بالا بودن کیفیت محصولاتش آن را تا به امروز سر پا نگه داشته است.

ماموریت استراتژی بازاریابی آدیداس

مجموعه آدیداس سعی دارد در صنعت لوازم ورزشی و در رقابت با سایر برند ها حرف اول را بزند. مدیر بازاریابی این شرکت می گوید: «ما متعهدیم به طور مداوم برند و محصولات مان را قوی تر کرده و جایگاه رقابتی مان را بهبود ببخشیم.»

شعار تبلیغاتی

«غیرممکن وجود ندارد.» این جمله یکی از معروف ترین شعار های تبلیغاتی کمپانی آدیداس است. این شعار که به اهمیت سلامت جسمانی و تلاش برای رسیدن به هرآنچه افراد آرزو دارند اشاره دارد، یکی از بزرگترین دارایی های آدیداس بوده و احتمالا خلاصه استراتژی بازاریابی این شرکت را نشان می دهد.

مزایای رقابتی استراتژی بازاریابی آدیداس

ازجمله مزایای رقابتی آدیداس، شبکه پخش، کیفیت محصولات و تساوی حقوق برند های آن است. این شرکت ۲۴۰۰ فروشگاه در سراسر دنیا دارد. آنها برای مطرح کردن نام خود، بسیاری از رویداد های ورزشی از جمله فیفا، اِن.بی. ای و المپیک را پشتیبانی کرده اند. همزمان با گذشت سال ها آدیداس به تولید محصولات ورزشی با کیفیت، راحت و با عمر طولانی شناخته شده است. از طرف دیگر روابط قوی با سازمان هایی مثل سازمان بین المللی کار و صندوق بین المللی پول به این کمپانی فرصت داده به کسب و کار خود ثبات ببخشد.

استراتژی پخش در استراتژی بازاریابی آدیداس

با توجه به تغییرات بازار و رشد سریع مشتریان، آدیداس نیز تمرکز خود را روی پیش بینی این تغییرات معطوف کرده تا بتواند به سرعت پاسخگوی تغییرات باشد. آدیداس بعد از بررسی فرآیند خرید مشتریان به این نتیجه رسید که تعامل با مشتری، قابلیت دسترسی، راحتی و حجم محصولات نقش مهمی در موفقیت استراتژی پخش این کمپانی دارد. این شرکت به منظور گسترش سیستم پخش خود محصولاتش را در فروشگاه های اختصاصی و برند های همکار آدیداس مثل «سی اندام» قرار داده است.

تساوی حقوقی برند ها در استراتژی بازاریابی آدیداس

تسلط بر شبکه های اجتماعی و فعالیت در هرگونه برنامه اجتماعی محور به آدیداس کمک کرده به یکی از بزرگ ترین نقش آفرینان صنعت لوازم ورزشی تبدیل شود. هر برندی موظف است براساس تولید محصولات، خدمات و تجاربی که در آن صنعت به دست آورده، هویت متمایز و مخصوص به خود و نیز جایگاهش را در بازار مشخص کند.

به این ترتیب است که یک برند رشد و سوددهی خود را در طولانی مدت به دست خواهد آورد. در حالی که آدیداس و ریبوک هر کدام هویت، فناوری، طراحی، اعتبار، قوانین استراتژیک و روش های خاص خود را دارا هستند، اما هر دوی این برند ها در تلاش برای رشد فروش و سوددهی، با یکدیگر هم جهت اند.

تحلیل رقابتی در استراتژی بازاریابی آدیداس

پرتفولیوی چند برندی مجموعه آدیداس مزایا و فواید رقابتی مهمی را برای این کمپانی فراهم آورده است. براساس پرتفولیوی این برند، آدیداس بخش ورزش و مشتریان را به طور یکپارچه پوشش داده، چون این قسمت ها از لحاظ استراتژیکی برای پشتیبانی از جاه طلبی مجموعه و همچنین ترغیب و تشویق افراد، به گنجاندن فعالیت های ورزشی در زندگی روزمره آنها موثر است. آدیداس به دلیل مواضع متغیرش از عهده این مهم برآمده، با این حال با گذشت سال ها این شرکت هنوز نتوانسته این شرایط را برای ریبوک نیز فراهم کند.

شرکت های بزرگی مثل «نایکی» و «آدیداس» در دو دهه اخیر رشد قابل توجه داشته اند. گسترش آنها در قاره های مختلف با تغییر سبک زندگی اقتصاد های روبه رشد، پیدایش اینترنت و نیز گسترش تجارت الکترونیک همراه بوده است.

تحلیل بازار در استراتژی بازاریابی آدیداس

با توجه به وجود محصولات تقلبی و قدرت چانه زنی مشتریان، کار این برند ها برای ماندن در بازار دشوار شده است. اگرچه محصولات این کمپانی ها بیشتر برای افراد ورزشکار تولید می شود، اما بخش قابل توجهی از مشتریان و خریداران آنها را افراد عادی و نوجوانانی تشکیل می دهند که هر لحظه ممکن است به هر دلیلی برند مصرفی خود را تغییر دهند. صنعت لوازم ورزشی همزمان با تغییر سبک زندگی افراد و نیز وضعیت اقتصادی آنها در حال تغییر است.

تحلیل مشتری در استراتژی بازاریابی آدیداس

مصرف کنندگان آدیداس طبقه متوسط رو به بالا و طبقه مرفه جامعه را شامل می شوند. برای موفقیت در بخش مشتریان، آدیداس اذعان کرده تولید انبوه یا استراتژی بازاریابی انبوه برای بازار امروز کافی نیست. تنها از طریق شناسایی و درک انگیزه و هدف افراد از انجام فعالیت های ورزشی، سبک زندگی آنها، وضعیت جسمانی و مکان هایی که در آن به انجام فعالیت های ورزشی می پردازند، می توان محصولات ورزشی مطابق با عادات آنها را تهیه کرد. این کار در ماندگاری و وفاداری مشتریان آن برند موثر خواهد بود.

شناسایی تهدیدها

رقبای زیادی در حوزه محصولات ورزشی وجود دارند، اما یکی از آنها یعنی نایکی از همه شاخص تر است. نایکی پرچمدار بازار آمریکا بوده و محصولاتی مشابه آدیداس و با همان رِنج قیمت تولید می کند. اما بیشترین خطر از سوی محصولات تقلبی است که در بازار آسیا به فروش می رسد. بازار های آسیایی محصولات مشابهی را با قیمت و کیفیت پایین تر از آدیداس تولید می کنند. به این ترتیب مشتریان با پرداخت پول کمتر قادر خواهند بود کالا های تقلبی را خریداری کنند.

درک فرصت ها

آدیداس از فناوری جدیدی به نام «آی کُچ» بهره می برد؛ برنامه ای جدید که انجام فعالیت های ورزشی را برای افراد، بهینه و ساده تر می کند. بر این اساس، کمپانی آدیداس با ترکیب لوازم ورزشی و دستگاه های الکتریکی مثل دستگاه سنجش ضربان قلب یا گوشی های هوشمند به این مهم دست پیدا کرده است. آدیداس با پیروی از این ایده و توسعه استراتژی بازاریابی مناسب به احتمال زیاد خواهد توانست سهام خود را افزایش دهد.

آگاهی از ضعف ها

آدیداس در سال ۲۰۰۶، برای کسب سهم بخش بیشتری از بازار ایالات متحده، اداره برند ریبوک را برعهده گرفت. از همان زمان ریبوک به یکی از بخش های مشکل آفرین این کمپانی تبدیل شد. در اثر بحران های مالی که طی سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ برای آیداس به وجود آمد، این کمپانی باید با کاهش درآمد ها مبارزه می کرد. در طول این بحران، ریبوک ۲۹ درصد از تقاضای بازار آمریکای شمالی را از دست داد. یکی دیگر از نقاط ضعف آدیداس، تولیدات این کمپانی بود.

از آنجایی که آدیداس محصولات خود را در کشور هایی با نیروی کار ارزان تولید می کند، تضمین کیفیت این محصولات کار بسیار دشواری خواهد بود. این شرکت ۶۷ درصد از ماشین آلات خود را در آسیا قرار داده، چون بسیاری از کفش های تولیدی این کمپانی را نمی توان به صورت مکانیکی تولید کرد. همچنین ۹۰درصد فرآیند های تولیدی این شرکت به وسیله کارگران انجام می شود.

همه چیز در مورد تاریخچه برند ادیداس

برند آدیداس اصل ساخت کجاست؟

هر داستان بزرگی دارای یک آغاز است.

اگر به دنبال یافتن پاسخ این سوال هستید که آدیداس اصل ساخت کجاست؟ ، مطالعه این نوشتارکه شامل تاریخچه برند آدیداس به همراه اطلاعاتی در مورد برند ادیداس از گذشته تا کنون است به شما پیشنهاد می شود.

آدولف داسلر کارش را از اتاق لباسشویی مادرش آغاز کرد و جهان را فتح نمود. داسلر بنیانگذار برند آدیداس معتقد بود که در رسیدن به اهدافش رشد کرد و بزرگ شد. او در مسیر رسیدن به آینده همیشه یادآور این مسئله بود که از کجا شروع کرده است. داسلر از سال ۱۹۲۴ اولین محصولات خود را به ورزشکاران ارائه داد و اولین پاداش زحماتش دستیابی مدال طلای لینا دارک ۱۹۲۸ در آمستردام و جسی اوونز ۱۹۳۶ در برلین با پوشیدن کفش های مارک آدیداس سه خط بود. آدی داسلر ۱۸ آگوست ۱۹۴۹ در سن ۴۹ سالگی برند آدیداس را با حضور ۴۷ کارمند در شهر کوچک هرتزوگن آواراخ در ایالت بایرن آلمان بنیانگذاری کرد. بنابراین آدیداس برای کشور آلمان است و این برند آلمانی در همان روز کفشی به نام Adidas 3-Stripes را روانه بازار کرد که موجب شهرت زودهنگام او شد. این موفقیت جهانی از آغازی فروتنانه در مسیر معجزه به دست آمد.
چه کسی تصور می کرد که وقتی تیم ملی فوتبال آلمان با مجارهای بینظیر فینال جام جهانی ۱۹۵۴ در حالیکه کفش های سبک وزن در تاریخچه برند آدیداس به پا داشتند، پیروزی باورنکردنی به دست آورند که سال های سال در سراسر جهان بدرخشند.

ورزشکاران آدیداس پوش

همیشه بال های خوب از آن پرنده های خوب است.

وقتی فرانتس بکنبایر برای اولین بار در سال ۱۹۶۷ از کفش آدیداس سه خط استفاده کرد، تجارت جدیدی را برای این شرکت به راه انداخت.
جلب اعتماد ورزشکاران درجه یک، سالیان سال جز اهداف بلندمدت آدیداس شد. آدی داسلر بر این باور بود که محصولات نوآورانه ای را تولید کند که ورزشکاران مورد اعتمادش را برای یکبار بهترین کند.
همیشه با برگزاری جلسات هماهنگ با ورزشکارانی که محصولاتش را استفاده می کردند و توجه و دقت روی نظرات آنها جهت بهبود بخشیدن به رفع نیازهایشان باعث می شد
اعتماد به برند آدیداس فراگیر شود.

مسابقات فوتبال ۱۹۷۰ ، آدیداس یکی دیگر از شاخه های صنعت کالاهای ورزشی را تسخیر کرد. آنها از توپ رسمی تِل اِستار در جام جهانی فیفا ۱۹۷۰ رونمایی کردند. این توپ به منظور دید بهتر در تلویزیون سیاه و سفید با تکه هایی از همین دو رنگ، طراحی شده بود.
این آغاز یک رویداد شگفت انگیز برای شرکت آدیداس بود.

لوگوی مارک آدیداس به چه معناست

هنگامی که مسابقات المپیک سال ۱۹۷۲ در مونیخ افتتاح شد، کل جهان در آلمان حضور داشت و دقیقا در زمان همین رویداد، آدیداس لوگوی جدید «Trefoil» را ارایه داد یعنی بودن برای ماندن. تری فویل نماد عملکرد مارک آدیداس بود. مجموعه آدیداس اصل از سبک زندگی روزمره می آید و ممکن است بارها تغییر کند ولی همیشه Trefoil باقی خواهد ماند. پوشاک و کفش های تولیدی  مارک آدیداس با لوگوی این شرکت که مشخصه آن سه خط موازی است، نشان داده می شود که لوگوی رسمی شرکت آدیداس است.

تولدی دوباره برای برند آدیداس

۶ سپتامبر ۱۹۷۸ آدی داسلر فقط چند روز قبل از سالروز تولدش در ۷۸ سالگی درگذشت. او مردی بود که به تنهایی، صنعت ورزش را با معیارهایی که کیلومترها دور بنظر می رسید به اوج شکوفایی رساند.
پسر آدی داسلر، هورِست با حمایت مادرش کِیتی دوره جدیدی را برای کمپانی آدیداس آغاز کردند. او بازاریابی ورزشی مدرن را پایه گذاری کرد و همچنان با قدرت، شرکت پدرش را به پیش برد.
در سال ۱۹۸۷ مرگ ناگهانی هورست داسلر و همچنین دوسال قبل از آن مرگ مادرش به این تجارت خانوادگی پایان داد. مانند آب که بر روی آتش فراگیر برند معروف و جهانی آدیداس ریخته شود.

برند آدیداس در کنار هنر

سال ۱۹۸۶ زمانی که گروه هیپ هاپ ایالات متحده آهنگ «My Adidas» را منتشر کرد، نشان دهنده شور و شوق خالصانه افراد سختکوش محله های فقیر نشین در تعلق خاطر به کفش های ورزشی آدیداس سه خط بود. یکی از کارمندان آدیداس کنسرتی با حضور ۴۰هزار نفر برگزار کرد و آدیداس وارد یک داستان عاشقانه شد.  این ادغام هنر و ورزش از اقدامات منحصربفرد آدیداس بود که تبلیغات غیرورزشی را برای آدیداس در صنعت کالاهای ورزشی وارد کرد.

نوآوری ها و تبلیغات مارک آدیداس

اما نوآوری هرگز به خواب نمی رود.

در سال ۱۹۹۳ رابرت لوییس دریفوس مدیر اجرایی جدید همراه با شریکش کریستین تورِس شرکت غول پیکر آدیداس را که به خواب رفته بود و در آستانه ورشکستگی بود به صورت ناباورانه ای نجات داد.ایده او جهت دادن به آدیداس بود نه بازسازی آن.
او این برند جهانی را از یک شرکت فقط فروشنده به یک شرکت بازاریابی تبدیل کرد و آن را دوباره در مسیر رشد قرار داد.
درسال ۱۹۹۸ سهام مارک آدیداس به DAX واگذار شد که شامل ۳۰ شرکت بزرگ تجاری در آلمان بود و کارخانه آدیداس به خارج از زاواراچ که قبلا یک پایگاه نظامی سابق ایالات متحده بود، انتقال یافت. آن جا «جهان ورزش» بود، مکانی که با تکنولوژی روز توسعه داده شد تا کارکنان آدیداس در مسیر رو به رشد، آن را اداره کنند.

سال ۲۰۰۰ با آغاز قرن جدید آدیداس اولین شرکتی بود که سبک جدیدی از زندگی را معرفی کرد. این کمپانی با تمرکز بر روی ورزش های خیابانی مشارکت نوآورانه ای را آغاز نمود. در یکی از مبارزات بازاریابی به یادماندنی، سال ۲۰۰۴ مارک آدیداس اجازه داد تا بزرگترین ورزشکارانش از جمله دیوید بگهام، هائل جبرلزسی، محمد و لیلا علی با ترس و شکست مواجه شوند تا ثابت کند هیچ چیزی غیرممکن نیست.

آدیداس ۱

سال ۲۰۰۵ آدیداس برای اولین بار کفشی با عنوان «adidas1» یا آدیداس ۱ را روانه بازار کرد که اولین کفش ورزشی دارای  میکروپروسسور بود. این میکروپروسسور با توانایی محاسبه بیش از ۵ میلیون فرمول ریاضی در ثانیه، اولین کفشی بود که به راحتی می‌توانست شرایط استفاده کننده را در نظر بگیرد و فرم کفش را براساس نیازهای او تغییر دهد. این میکروپروسسور با یک باتری کوچک تغذیه می‌شد که به طور تقریبی تا ۱۰۰ ساعت دویدن عمر کند و به راحتی قابل تعویض باشد.
و اما برند آدیداس (adidas) نام خود را به دیواره های خیابان ها و میدان های ورزشی کشید. مهارت این برند معتبر در این است که پوشاک و کفش را برای هر ورزش، هر مُد و سبک و سلیقه هر ورزشکار به صورت تخصصی ارائه می دهد.
درسال ۲۰۱۳ نوآوری انتهاناپذیر آدیداس دوباره عرصه دیگری را به جهانیان معرفی کرد. کفش انرژی «energy» شبیه هیچ تجربه ای در گذشته نبود و طرفداران آدیداس را متحیر کرد.

استراتژی های برند آدیداس

درسال ۲۰۱۵ آدیداس تجارت استراتژیک خود را در سه مرحله برنامه ریزی کرد:
۱٫   سرعت: آدیداس اولین شرکت ورزشی شد که سرعت در رفع نیازهای مصرف کنندگان و تصمیم گیری های داخلی از اهداف خود قرار داد.
۲٫   شهرها: ۶ شهر کلیدی سهم بازار و روند آدیداس را به عهده دارند… نیویورک، لس آنجلس، شانگهای، توکیو، لندن و پاریس.
۳٫  منبع باز: آدیداس اولین شرکت ورزشی است که ورزشکاران، مصرف کنندگان و شرکای خود را به عنوان بخشی از مارک ها معرفی می کند.

دنیای پیش روی مارک آدیداس اصل

و اما در سال ۲۰۱۶ هاینر پس از ۱۵ سال مدیریت شرکت مارک آدیداس اصل را به کاسپر روستِد واگذار کرد. مدیری با دیدگاه و استراتژی دیجیتالی که همچنان این شرکت را در رده اولین های جهان، پایدار نگه داشته است.
کمپانی آدیداس در زمینه طراحی، تولید و توزیع انواع لباس، کفش، پاافزار و کفش ورزشی، تجهیزات ورزشی، ساعت، عینک آفتابی، محصولات مراقبت‌های شخصی و لوازم لوکس فعالیت می‌کند.
برند آدیداس بزرگترین تولیدکننده لوازم ورزشی در اروپا و دومین شرکت بزرگ تولیدی لوازم ورزشی در دنیا به‌ شمار می‌رود.

نکته هایی جالب در مورد برند آدیداس

  • از سال ۱۹۷۰ به بعد، تمام توپ‌های فوتبال مورد استفاده در مسابقه‌های جام جهانی توسط برند آدیداس تولید می‌شوند.
  • در جریان تقسیم اموال که بعد از اختلاف عمیق برادران داسلر به وجود آمد از کارمندان و بخش تولید شرکت خواسته شد که بین آدی و رودولف یکی را انتخاب کنند. رودولف در زمینه مدیریت فروش و بازاریابی مهارت داشت. به همین دلیل تمام تیم فروش با او همراه شدند. اما در طرف دیگر میدان، تمام کارمندان بخش تولید و طراحی در کنار آدی باقی ماندند. بعدها نیز تعدادی از کارمندان که با رودولف همراه شده بودند، دوباره به سمت آدی بازگشتند. چون او از یادگیری استقبال می‌کرد، به نظرات بقیه گوش می‌داد و از نظر روحی بسیار آرام‌تر و عمیق‌تر از رودولف بود.
  • اولین کفش‌های ویژه اسکی در برند آدیداس ساخته شدند.
  • آدیداس اولین برندی بود که به سراغ تولید کیف و سایر لباس‌های ورزشی مثل جوراب، تی‌شرت و … رفت. دیگر برندها به سرعت از او پیروی کردند.
  • آدیداس در یک طرح که با هدف حفظ محیط زیست انجام می‌شود، بخش بزرگی از محصولاتش را با استفاده از پلاستیک‌های رها شده در اقیانوس‌ها تولید می‌کند.
  • «آدولف داسلر» – بنیان‌گذار برند آدیداس – تا مدت‌ها بعد از جنگ جهانی به دلیل هم‌نام بودن با «آدولف هیتلر» به دردسر می‌افتاد. به همین دلیل به همه تاکید می‌کرد که او را «آدی» و نه «آدولف» صدا بزنند.

چه عواملی باعث موفقیت برند آدیداس شدند؟

بازاریابی قوی

آدی از همان ابتدای کار و قبل از اینکه به سراغ برند خودش برود از تبلیغات هدفمند برای معرفی کفش‌هایش استفاده کرد. او اولین کسی بود که در صنعت ورزش از ورزشکاران به عنوان فریلنسرهایی که محصولاتش را تبلیغ می‌کردند کمک گرفت. این موضوع باعث شد تا طرفداران هر ورزشکار نیز به خرید محصولات او تشویق شوند.

گذشته از این، کمپین‌های تبلیغاتی برند آدیداس نیز که با نظارت مستقیم خود آدی و بعدها تحت نظر یک تیم حرفه‌ای بازاریابی تشکیل می‌شدند، نام این برند را پر آوازه‌تر کردند.

کیفیت بالا

کیفیت بالای محصولات آدیداس یکی از نکته‌هایی بود که آدی در زمان حیات خود روی آن تاکید بسیاری داشت. حتی با وجود آنکه در هر دو آغازش – چه کفش برادران داسلر و چه برند آدیداس – با مشکلات جدی در تامین مواد اولیه روبه‌رو بود، اما همیشه سعی می‌کرد کیفیت کار نهایی را تا اندازه‌ای که می‌تواند بالا ببرد.

آدی داسلر:

عملکرد، تناسب، وزن و شکل ظاهری، کیفیت برند آدیداس را تعیین می‌کند.

تاکید روی بهینه‌سازی و استقبال از نقد محصول

آدی، همنشین تیم‌های ورزشی بود و برای این کار دلیل بسیار بزرگی داشت. او می‌توانست از آن تیم‌ها به عنوان آزمایشگاه زنده تست کفش‌هایش استفاده کند. او کفش‌ها و نمونه‌های جدید محصولاتش را در اختیار ورزشکاران می‌گذاشت و از آن‌ها می‌خواست که کفش‌ها را بپوشند و هر ایرادی که به نظرشان می‌رسد را در اختیارش قرار دهند.

او می‌گفت:

«همیشه نگاهتان به دو منبع بزرگ یادگیری باشد؛ اولی کفش‌های قدیمی و فرسوده و دومی، نظرهای مشتری.»

به همین دلیل، بخش تحقیق و توسعه در آدیداس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. چون کفش‌ها باید همگام با پیشرفت تکنولوژی تغییر کنند تا بتوانند علاوه بر محافظت از پا و ستون فقرات، ورزشکاران را در رسیدن به نتیجه مورد نظرشان یاری کنند. برند آدیداس با آگاهی از این موضوع هر روز روی بهتر شدن محصولاتش کار می‌کند.

خلاصه ای از آنچه با هم گفتیم

  • آدیداس یک هولدینگ است که در زمینه تولید محصولات ورزشی فعالیت می‌کند.
  • برند «Adidas» در سال ۱۹۴۹ به دست «آدولف داسلر» راه‌اندازی شد.

 

  • داسلر قبل از راه‌اندازی برند آدیداس، همراه با برادرش شرکت «تولید کفش برادران داسلر» را اداره می‌کرد.
  • به علت رخ دادن جنگ‌های جهانی، کارخانه برادران داسلر از یک تولیدی کفش به تولیدی ابزارهای جنگی تبدیل شد.
  • بعد از جنگ، داسلر و برادرش به علت عضو بودن در حزب نازی و تولید اسلحه برای آلمان‌ها به حبس محکوم شدند.
  • در طول جنگ و پس از آن، برادران داسلر با هم دچار اختلاف شدند. همین موضوع باعث شد تا آن‌ها راه زندگی خود را برای همیشه از هم جدا کنند. آدی «برند آدیداس» را تاسیس کرد و برادرش «برند پوما» را به راه انداخت.
  • پس از مرگ آدی، پسر و همسرش مسئولیت مدیریت برند را بر عهده گرفتند. اما مرگ زودهنگام هر دوی آن‌ها باعث شد تا سایر اعضای خانواده داسلر بر سر تصاحب این برند با هم سر ناسازگاری بردارند. در پی این ماجرا برند آدیداس ضرر زیادی کرد و در نهایت فروخته شد.
  • اولین خریدار برند آدیداس فقط به دنبال کسب شهرت بود. به همین دلیل نتوانست آن را به شکوه گذشته خود بازگرداند.
  • برند آدیداس توسط خریدار نهایی آن که یک انجمن خیریه بود احیا شد. این انجمن با استخدام مدیران حرفه‌ای، خرید شرکت‌های تکمیل کننده و به کارگیری طراحان برجسته جهانی، جانی دوباره بر پیکره این برند پر آوازه بخشید.
  • عواملی همچون بازاریابی قوی، کیفیت بالا، تاکید روی بهینه‌سازی محصولات و استقبال از نظر مشتریان باعث رشد و جهانی شدن برند آدیداس شدند..

این فایل با ۲۱۲ اسلاید تخصصی و تحلیل یافته های مدیریت استراتژیک در شرکت آدیداس  هست و در این فایل از یافته های اساتید محترم مدیریت استراتژیک بازار یابی ،همچنین از ترجمه متون تخصصی استفاده شده است .

اگر جزء این چهار دسته از افراد هستید، این فایل برای شما بسیار مفید خواهد بود:

مدیران و صاحبان کسب و کارهای بزرگ

مدیران و صاحبان استارتاپ ها

مدیران و مشاوران بازاریابی، برند، تبلیغات و فروش

کارشناسان حوزه بازاریابی و تبلیغات و برند

فایل پاورپوینت مدیریت استراتژیک در شرکت آدیداس مناسب چه کسانی است؟

۱)کسانی که به دنبال یادگیری یک مهارت کاری در زمینه دیجیتال مارکتینگ هستند

۲)مدیرانی که کسب و کار خود را تازه راه اندازی کرده اند

۳)کارشناسان بازاریابی شرکتها و سازمانها

۴)مدیران استارت آپی که در تلاش برای رشد سریع کسب و کار خود هستند

۵) کارآفرینانی که به دنبال اجرای مفاهیم بازاریابی هستند

۶) اساتید محترم دانشگاه برای تحلیل محیط بازاریابی و استراتژی بازاریابی  شرکت های جهانی

۸)دانشجویان گرامی برای ارائه طرح درسی و تحلیل در مورد شرکت های موفق  

و تمام وبمسترانی که به دنبال رشد سایت و کسب و کار خود هستند

تاریخچه برند آدیداس

فهرست:

  • برند آدیداس یکی از موفق ترین شرکت های کفش در جهان است.

تاریخچه شرکت آدیداس

رقابت با پوما

همکاری با تاپی

فروش شرکت های اقماری

قرارداد فوق سنگین با منچستر یونایتد

لوگوی مارک آدیداس به چه معناست

تولدی دوباره برای برند آدیداس

برند آدیداس در کنار هنر

نوآوری ها و تبلیغات مارک آدیداس

آدیداس ۱

استراتژی های برند آدیداس

دنیای پیش روی مارک آدیداس اصل

لوگوی شرکت آدیداس

۵ رمز موفقیت آدیداس|

تاریخچه برند آدیداس

استراتژی مارکتینگ قوی

استراتژی تبلیغات برند آدیداس

سکوی پرتاب محصولات آدیداس در دنیای برند سازی

پیدایش جالب نام برند آدیداس

استراتژی شرکت آدیداس چیست و برای تغییر زندگی مردم چه راهبردهایی دارد؟

مأموریت آدیداس: بهترین شرکت ورزشی دنیا بودن

سرمایه‌گذاری متمرکز بر بالقوه‌ترین بازارها

ایجاد یک زنجیره تأمین چابک

نوآوری

هدف اول: فرهنگ

هدف دوم: سرعت

استراتژی بازاریابی آدیداس

۳استرتژی منبع باز در آدیداس

نقش بازارهای جهانی

BCG ماتریس آدیداس

ماتریس آنسوف درشرکت آدیداس

تجزیه و تحلیل VRIN/VRIO آدیداس

تجزیه و تحلیل سوات آدیداس در سال ۲۰۲۲

تجزیه و تحلیل PESTELدرشرکت آدیداس

تحلیل بازاریابی بین المللی آدیداس (آلمان).

چالش های رهبری در بازار بین المللی آدیداس

آدیداس چگونه می تواند استراتژی برای غلبه بر عوامل فرهنگی در تجارت بین المللی ایجاد کند؟

چرخه عمر محصول و استراتژی بین المللی سازی

تجزیه و تحلیل ۵نیروی پورتر آدیداس (آلمان)

چگونه آدیداس (آلمان) می تواند از نیروهای پورتر پنج استفاده کند.

معرفی ۵ نیروی پورتر

چگونه می توان از چارچوب Porter Five Forces برای توسعه استراتژی های آدیداس استفاده کرد؟

چهار استراتژی عمومی مبتنی بر تجزیه و تحلیل ۵نیرو ی پورتر آدیداس

تجزیه و تحلیل اهداف هوشمند آدیداس (آلمان)

اهداف خاص در تجزیه و تحلیل SMART / چارچوب SMART چیست؟

تجزیه و تحلیل مکینزی ۷ اس آدیداس (آلمان)

تجزیه و تحلیل  Marketing 5C برای مطالعه موردی آدیداس

رویکرد بازاریابی  برای آدیداس

تجزیه و تحلیل و راه حل زنجیره ارزش پورتربرای آدیداس

مراحل کلیدی در تحلیل زنجیره ارزش پورتر

مطالعه موردی تحلیل زنجیره ارزش آدیداس (A)

زنجیره ارزش و سیستم ارزش

استراتژی اقیانوس آبی آدیداس (A)

استراتژی اقیانوس آبی چیست و چگونه با مطالعه موردی “آدیداس (A)” مرتبط است؟

سنگ بنای استراتژی اقیانوس آبی چیست؟

چهار عامل مهمی که مدیران آدیداس دریفوس می توانند برای نوآوری ارزش استفاده کنند

نقشه راه آدیداس دریفوس در شبکه بوم استراتژی اقیانوس آبی

چارچوب شش مسیر برای آدیداس دریفوس

همسویی استراتژی

آدیداس دریفوس باید از این شش تله استراتژی اقیانوس سرخ اجتناب کند

منابع و مآخذ

 

دانلود و خرید ۱۴۰۰۰۰تومان

با۲۱۲اسلاید تخصصی

 

جهت خرید مقاله کلیک کنید

آخرین مطالب

درباره ما

سایت پژوهش کارا در راستای ارائه خدمات علمی و مشاوره ای و با رویکرد مشارکت جویانه ایجاد شده است و هدف آن خدمات متناسب با نیاز سروران گرامی اعم از ؛ دانشجویان ، استادان راهنما ، فعالان کسب و کارهای بزرگ ،متوسط و کوچک می باشد.

آمار

ارتباط با ما

آدرس : تبریز – شهرک شهید یاغچیان

تلفن : 09144067323 – 09142183819

ایمیل : gaffarim3@yahoo.com

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

۷ روز هفته، ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
جهت خرید مقاله کلیک کنید