جهت خرید مقاله کلیک کنید

پاورپوینت مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق

مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق

این فایل در۲ محور ارائه می گردد.

۱- پاورپوینت مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ارزشمند ترین استارتاپ جهانی در فروش موفق ۷۲ اسلاید

۲- بازاریابی به سبک اپل ،برندی که جهان رافتح کرد.۱۸۰صفحه ورد

۱۰ درس از درون اپل: شگفت‌انگیزترین و مخفی‌کارترین شرکت آمریکا

  هفته گذشته خواندن کتاب بسیار جالب و مفیدی را با با عنوان «درون اپل: چگونه شگفت‌انگیزترین و مخفی‌کارترین شرکت آمریکا واقعا کار می‌کند» نوشته Adam Lashinsky (ااُدم لاشینسکی) را به پایان رساندم. این کتاب موارد جالب و مهمی را درباره شرکت اپل، این غول فناوری اطلاعات و کامپیوتر، آشکار کرده است.

Adam Lashinsky جزو ویراستاران و مولفان اصلی مجله معتبرFortune است که برای سال‌های متمادی شرکت اپل را زیر نظر داشته است و برای نوشتن این کتاب، تحقیقات فراوانی را انجام داده و با تعداد زیادی از کارکنان سال های دور و نزدیک اپل و حتی دوستان خانوادگی مدیران آن، مصاحبه کرده است.

تصمیم گرفتم در اینجا ۱۰ نکته یا بهتر بگویم، ۱۰ درس مفید را که از این کتاب آموختم با شما خوانندگان عزیز «یک پزشک» در میان بگذارم.
خواندن این کتاب را به همه دوست‌داران اپل، و همه مدیران و کارآفرینان کسب و کارهای کوچک و بزرگ توصیه می‌نمایم.

به گفته نویسنده کتاب: «استیو جابز را همه به عنوان یک قانون شکن می‌شناختند. او چون به نصب کردن پلاک بر روی خودرو علاقه‌ای نداشت، هیچگاه بر روی خودرویش هیچ پلاکی نصب نکرد. همان طور که داشتن برای تکمیل کتابم تحقیق می‌کردم، یک زمینه فکری بر این اساس که چگونه اپل کارهایش را متفاوت از همه شرکت‌های دیگر جهان انجام می‌دهد، وارد کتاب شد. همین که چگونه استیو جابز اپل را به یک شرکت قانون‌شکن تبدیل کرد، به تنهایی یک درس فوق العاده است.»

در زمان خواندن این کتاب به مثال‌های فراوانی برخوردم که اپل، اصول و مبانی مطرح شده در دوره‌های MBA که من با آن ها آشنایی دارم (و به عنوان بهترین شیوه های کسب و کار مدرن در نظر گرفته می‌شوند) را واقعا زیر پا گذاشته و یک جورهایی به مسخره گرفته است!

در اینجا ۵ مورد از این ۱۰ درس برتر که با توجه به تحقیقات نویسنده کتاب از اپل می توان آموخت آورده شده است.

هر کسب و کاری – البته با احتیاط – می‌تواند برای انجام کارهایش به مدل اپل، این روش‌های مدیریت، تولید، تبلیغات و بازاریابی را بکار گیرد.
در نوشته بعدی ۵ مورد دیگر را اضافه خواهم کرد.

شرکت اپل

۱- اولویت با طراحی است:

هر تولید کننده‌ای بر روی طراحی مناسب محصولاتش به اندازه خود تأکید می‌نماید. اما اپل، زیر نظر مدیریت «جاناتان آیو» به ما آموخت که طراحی، چیزی فراتر از یک تأکید است. طراحی در نظر اپل، بالاترین چیز است. استیو جابز به معنای واقعی کلمه، باقی پروسه تولید یک محصول را تابع طراحی آن محصول قرار می‌داد. این دیدگاه جدید، در دنیایی که ابتدا مدیران تولید و افراد مالی باید ویژگی‌ها و مشخصات محصول مورد نظرشان را در بیاورند، و سپس به طراحان بگویند آن ها چه چیزی را باید طراحی کنند، یک دیدگاه انقلابی به حساب می‌آید.

تاکید بسیار اپل بر طراحی، دلیل اصلی زیبایی محصولات و بدون شک، موفقیت مالی اپل است.

۲- پنهان‌کاری و رازداری، مهمتر از هر چیز دیگریست:

اپل قوانین رازداری سازمانی را تغییر داد. اپل، جزئی‌ترین و شاید کوچک‌ترین مسائل را از چشم ناظران بیرونی و حتی کارکنان خود پنهان نگه می‌دارد. کارمندان اپل همیشه با این ترس زندگی می‌کنند که اگر کوچکترین چیزی را در ارتباط با کار و شرکتشان فاش نمایند، بی‌تردید اخراج خواهند شد.

برای نمونه، یک کارمند اپل تنها حق دارد که در مشخصات شغل خود در صفحه فیس‌بوک‌اش، محل کار خود را اپل بنویسد. او حق ندارد که به عنوان شغل خود، و یا پروژه‌هایی که بر روی آن کار می‌کند؛ اشاره نماید.

شرکت اپل ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق

ظاهرا این ترس، مؤثر بوده است، چرا که هیچ شرکتی نتوانسته است به خوبی اپل بر روی برنامه‌هایش سرپوش بگذارد.

افزون بر این، کارمندانش به این دلیل که به اندازه کافی از برنامه‌های شرکت، اطلاعات ندارند در نتیجه از پرس و جوی رسانه‌ها و شایعات و سیاست بازی‌های مطبوعاتی به دور خواهند بود و بر روی کارشان تمرکز خواهند کرد.

۳- بی‌خیالِ درآمد باشید:

هیچگاه اپل تنها با هدف کسب درآمد به یک حوزه کاری جدید وارد نشده است ولی البته پول و درآمد را فراموش نمی‌کند. در واقع، اپل دیدگاه پیچیده‌ای برای قیمت‌گذاری بر روی محصولاتش به صورت جهانی دارد. اما هدف اصلی از طراحی و تولید یک محصول جدید هرگز بهبود درآمد نبوده است. همواره هر ابزار و وسیله جالبی که توسط اپل تولید شده است، آن چیزی بوده است که مدیرانش واقعا دوست داشته‌اند داشته باشند و از آن استفاده کنند.

یک جورهایی می‌توان گفت: «آن کاری را که دوست داری انجام بده، پول خودش می‌آید» و البته در اپل به این صورت است که: «آنچه دوست داری را بساز، درآمدِ سرشار به جیب تو هجوم می‌آورد.»

۴- شما بهتر از مشتریانتان می‌دانید که آنها چه می‌خواهند!

از زمان رهبری استیو جابز هیچ گاه اپل، هزینه چندانی برای به‌کارگیری «گروه‌های تمرکز» صرف نکرده است.

گروه تمرکز در اصل به معنای انجام یک نوع پژوهش کیفی است که در آن از یک گروه از مردم در مورد برداشت‌ها، عقاید، باورها، و نگرش نسبت به یک محصول، خدمات، مفهوم، تبلیغات، ایده، یا بسته‌بندی تحقیق می‌شود. این یک روش معمول در شرکت‌های بزرگ و کوچک است که می‌خواهند بدانند مردم چه می‌خواهند تا تولید آن چیز را در برنامه خود قرار دهند. اما همانطور که گفته شد، اپلِ قانون شکن، در این زمینه کاملا بر خلاف همه شرکت های دنیا رفتار می‌کند و به اعتقاد رهبر فقیدش، استیو جابز: «ما نیازی به صرف هزینه‌های هنگفت انجام تحقیقات بازاریابی نداریم چرا که ما بهتر از مشتریانمان می دانیم که آنها چه می‌خواهند.»

از طرف دیگر، اپل همیشه چیزی را تولید کرده است که مدیرانش آرزو داشته‌اند که روزی چنین چیزی را داشته باشند. در نتیجه، اپل با ارائه محصولاتی که مشتریانش نمی‌دانستند که می‌خواهند، آنها را خوشحال و حیرت‌زده می‌کند.

این دیدگاه در سال ۱۹۷۷ با ورود یک سرمایه‌گذار جدید به اپل، شکل گرفت. در این سال که جابز و وزنیاک مشتاقانه برای اپل I سفارش می‌گرفتند و به دنبال ریسک‌های بزرگتری در نتیجه طراحی و تولید اپل II بودند، سرمایه‌گذاری را به نام «مایک مارکولا» به تجارت خود وارد کردند، او با تزریق ۲۵۰ هزار دلار به کمپانی و تبدیل شدن به سومین شریک، فلسفه بازاریابی اپل را در ۳ مرحله، از ایده تا عمل که تاکنون این شرکت را پشتیبانی و حفاظت کرده شکل داده است که می‌تواند مثال مفیدی برای راه‌اندازی کسب و کارهای دیگر نیز باشد.

بر اساس اولین مرحله از فلسفه بازاریابی اپل، که «همدلی» نام دارد، این شرکت همواره در جهت ایجاد «یک رابطه صمیمانه» با مشتریانش می‌کوشد و همانطور که «مارکولا»  نیز می‌گوید: «حقیقتا ما خواسته‌های مشتریانمان را بهتر از هر شرکت و کمپانی دیگری دنبال می کنیم.»

اما چطور می‌توان نظر یک مشتری را درباره چیزی که نمی‌داند که می‌خواهد، پرسید؟ آیا این کار ریسک نیست؟ بله، البته که ریسک است. یک ریسک بزرگ، برای یک پاداش بزرگ!

۵– یک شرکت، یک برند، و نه بیشتر.

یکی دیگر از روش‌های انقلابی مدیریت در اپل، ساختن و نگه داشتن یک شرکت به این بزرگی است در حالی که در این سازمان عظیم، بر خلاف شرکت‌های بزرگ دیگر، انواع زیرشرکت‌های مختلف، بودجه‌های تبلیغاتی جداگانه، و املاک و دارایی‌های تفکیک شده و … وجود ندارد. استیو جابز کل شرکت را تحت رهبری خود تنها در یک جهت واحد پیش برده است. درست مانند یک کاری که یک استارت‌آپ می‌کند.

نشان تجاری (برند) اپل را در نظر بگیرید. تنها و تنها یکی است. و اپل به شدت و قدرت آن را حفظ کرده است. تعداد کمی از شرکت‌ها در اندازه اپل می‌توانند مانند آن، برندشان را کنترل کنند. یکی از روش‌هایی که اپل توانسته برند خود را به این خوبی حفظ و کنترل کند، این است که این برند را به عنوان تنها نماینده و پایه هر چیزی که در درون شرکت رخ می‌دهد، قرار داده است.

خلاف این کار را برای نمونه می تواند در شرکتی مانند Sony مشاهده کرد که شرکت‌های مشترکی را با برندهای دیگر راه اندازی نمود مانند Sony-Ericson و یا شرکت های کوچکی را با بودجه‌های مجزا و مدیران متفاوت از درون خود متولد کرد تا هر کدام یکی از زمینه‌های مختلف کاری و تولیدی‌اش را بر عهده بگیرد.
اما هر آنچه که مربوط به اپل است و در اپل اتقاق می افتد، تنها تحت نام تجاری اپل معرفی می‌شود.

استراتژی های بازاریابی شرکت اپل

معرفی شرکت اپل

شرکت اپل یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که در زمینه طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی مصرفی ونرم افزار کامپیوتر فعالیت می کند.که در کشور آمریکا تاسیس شد کمپانی اپل در سال ۱۹۷۶با دوستی استیو وزنیاک و استیو جابز راه اندازی شد. شرکت اپل معمولا به تولید سخت افزارهای نوین و دارای طراحی صحیح معروف است مثل آی پد وآی مک و مک بوک و ای فون. این شرکت همچنین در زمینه تولید نرم افزار ها نیز فعالیت می کند. امروزه اپل به باارزش ترین برند جهان تبدیل شده شرکت اپل با ارزش ۶۲۲ملیارد دلار توانست عنوان با ارزش ترین برند جهان را به خود اختصاص دهد.
استراتژی های بازاریابی کسب و کار اپل
بزرگترین رمز پیروزی اپل در جهان و گسترش آن به کارگیری استراتژی بازاریابی مناسب است اپل با به کارگیری اصول بازار نم و برند خود را جهانی کرده است به طوری که امروزه کمتر کسی در دنیا وجود دارد که این برند را نشناسد و لیکن اصول بازاریابی و استراتژی های بازار اپل چیست؟ اپل چگونه مشتریان را به اصطلاح درگیر می کند؟
فلسفه بازاریابی اپل سه اصل همدلی،تمرکز و نحوه ارائه محصولات به مشتریان را دنبال میکند
اپل همواره با استراتژی همدلی در جهت ایجاد رابطه صمیمانه با مشتریان می کوشد تا جایی که به گفته مدیران شرکت اپل خواسته مشتریان را بهتر از هر شرکت و کمپانی دنبال می کند . اپل بر اساس اصل تمرکز در بازاریابی خود موظف است در راستای رسیدن به موفقیت تلاش هایش را حول تحقق اهداف اصلی خود متمرکز کند و فرصت های بی اهمیت را حذف کند . مسله تاثیر گذار دیگر در بازرایابی نحوه ارائه محصولات به مشتریان است اپل همواره باید آگاه که کمپانی و محصولاتشان را از روی ظاهرشان،مورد قضاوت قرار می گیرند .همانطورکه یکی از سرمایه گذاران آن به نام مارکولا میکوید:مردم یک کتاب را از روی جلدش قضاوت می کنند ماممکن است بهترین محصول با بالاترین کیفیت ،مفید ترین نرم افزار و غیره داشته باشیم و آن را در قالبی نامناسب ارائه دهیم موفق نخواهیم شد ولی اگر در چهار چوب حرفه ای و خلاق ارائه شود به ظرفیت دلخواه خود می رسد.
اپل در هماهنگ سازی این استراتژی های بازاریابی بسیار ماهرانه عمل کرده است و تولید آی پد سر آغاز موفقیت های بعدی اپل بود که توانست شهرت بسیاری برای این شرکت به دست آورد و این امر موجب شد بازار همیشه منتظرمعرفی کالاهای جدید اپل باشد .
در ادامه به بررسی برخی فعالیت های جالب توجه شرکت اپل در راستای رشد و پیشرفت می نگریم:

کوتاه کردن نام

اپل با شروع موفقیت ای پد نام خود را کوتاه کرد یا به عبارتی ساده تر کرده و از اپل کامپیوتر به شرکت اپل تغییر یافت تا نشان دهد محصولات جدید آن ها تنها به حوزه کامپیوتر محدود نمی شود اپل نام کامپیوتر را از نام خود حدف کرد چرا که با نام سیب تضاد داشت کامپیوتر ذاتا پیچیده و پر از راز است حال اینکه سیب اینطور نیست و این آغاز راه بود اپل شروع به ساده کردن هم چیز کرد راحت کردن استفاده برای کاربران ،بالا بردن فناوری بدون پیچیده کردن نحوه استفاده در حقیقت هنر اپل ساخت بهترین تجربه کار است. .اپل مشتریان خود و نیاز های آنها را می شناسد

یک شرکت ،یک برند،ونه بیشتر(تثبیت موقعیت)

یکی دیگر از روش های انقلابی مدیریت در اپل ،ساختن و نگه داشتن یک شرکت به این بزرگی است در حالی که این شرکت بر خلاف شرکت های بزرگ دیگر انواع زیر شرکت ها مختلف بودجه های تبلیغاتی جداگانه املاک و دارایی های تفکیک شده و غیره وجود ندارد استیو جابز کل شرکت را تحت رهبری خود تنها در یک جهت واحد پیش برده است.
نشان تجاری اپل تنها و تنها یکی است یکی از روش های که اپل توانسته برند خود را به این خوبی حفظ کند همین موضوع است که محصولاتش انحصارا متلق به خود شرکت اپل است و توانسته موقیت خود را تثبیت کند .

انتخاب شعار مناسب

شعار اپل متفاوت فکر کن است. این متفاوت فکر کردن در تمامی فعالیت های شرکت حتی در بازاریابی آن تنیده شده مدیریت و خلاقیت جابزتوانسته مردم را به خرید کامپیوتر های اپل تشویق کند الیسون از دوستان جابز می گوید جابز یگانه نام تجاری معرف شیوه زندگی در صنایع تکنولوژی خلق کرد .اتومبیل های هستند ماننده پورشه و فراری که مردم به داشتن آن تفاخر می ورزند چون آنچه سوارآن می شوند تا اندازه ی معرف خود اوست مردم چنین حسی نسبت به محصولات اپل دارند .
با شروع جنبش متمایز فکر کن او هر چهار شنبه صبح جلسه ی سه ساعته ی آزادی را با نمایندگان ارشد،بازاریابان،و افراد روابط عمومی برکزار می کرد تا از طریق آن ها استراتژی پیام رسانی شرکت را اجرایی کند کمتر مدیر عاملی در جهان در مقوله بازاریابی مانند جابز عمل می کند . چهارشنبه ها تک تک بیلبوردها ،اگهی های تلوزیونی یا چاپی را شخصا تصویب می کرد.

تجربه کاربری

تجربه کاربری کیفتی از تجربه است که کاربر در حین تعامل با یک سیستم یا محصول کسب می کند به عبارتی تجربه کاربری همان خاطره ی است که با استفاده از یک محصول در ذهن کاربر نقش می بندد هدف طراحی تعامل این است که خاطر خوشی درذهن کاربر نقش ببندد. تا باز هم از محصول استفاده کند و شرکت اپل به درستی به این موضوع پی برده و به دنبال ان است یه تجربه لذت بخشی برای مشتریان خود فراهم کند سادگی طراحی و نیز استفاده آسان محصولات یکی از مواردی است که به افزایش تجربه کاری مشتریان اپل کمک می کند .

طراحی محصولات مختلف با نیاز های هر فرد

هیچگاه اپل تنها با هدف کسب درآمد به یک حوزه کاری جدید وارد نشده ولی البته پول و درآمد را فراموش نمی کند. همواره هر ابزار و وسیله ی جالبی که توسط اپل تولید شده چیزی بوده که مدیرانش واقعا دوست داشته اند و اپل به این صورت است که آنچه را دوست داری بساز درآمد سرشار بهجیب تو هجوم می آورد.
اپل برای هر فرد محصولی متناسب با نیاز او طراحی کرده است. در عین حال در بعضی از نقات عملکرد مشابهی با بقیه محصولات دارد اما در عین حال فقط یک محصول مناسب ترین است.

نوع بسته بندی محصولات

بسته بندی محصولات اپل بسیار خاص در عین حال ساده است. اپل در بسته بندی محصولات هنر خاصی دارد و مردم برای اینکه اپل حتی برای بسته بندی اینقدر هنر به خرج داده لذت می برند و حس می کند اپل برای آن ها ارزش ویژه ی قاعل است. اپل حتی برای تجربه باز کردن بسته بندی ها طراحی خاصی انجام داده و از همان ابتدا روی احساس مشتریان کار می کنند.

اپل اجازه می دهد شما کشف کنید

هیچ گاه اپل داخل بسته بندی ها را قبل از از عرضه ارائه نمی کند به مشتریان اجازه می دهد که از کشف کردن خود لذت ببرند. اپل خوب می داند که مشتریان از چه چیز های لذت می برند اپل در محصولات خود لذت کشف را می دهد؛ به صورتی که بخشی از ویژگی های محصول را خود تبلیغ می کند و همه را نمی گوید. در این صورت لذت کشف محصولات و در نتیجه ایجاد تجربه کاربری برای آنها فراهم می کند.

عدم انجام تحقیقات بازار جهت شناسایی نیازمشتریان

اپل معتقد است نیاز به صرف هزینه های هنگفت انجام تحقیقات بازاریابی ندارد چرا که بهتر از مشتریانش خواسته های آن ها را می داند و این تحقیقات یک روش معمول در شرکت ها بزرگ و کوچک است که می خواهند بدانند مردم چه می خواهند تا آن را تولید کنند اما اپل بر خلاف آن ها عمل می کند .

سیستم اطلاعات بازاریابی

شرکت اپل از طریق فروشگاهای مخصوص اپل اطلاعات زیادی از مشتریان خود به دست آورده است. بنا براین مانند شرکت رقیب خود آمازون اپل از این اطلاعات استفاده می کند تا به مشتریان خود در مورد محصولات جدید اطلاع دهد و روابط خود را با آن ها توسعه دهد .

تبلیغات

کمپانی اپل بیش از آنکه بودجه هنگفتی به تبلغات تجاری اختصاص دهد، روی تبلیغات غیر مستقیمی از این دست حساب می کند مثلا وقتی شرکت نوکیا و سامسونگ برای تولید تبلت بعد از موفقیت ای پد محصولات خودشان را با اپل مقایسه می کنند نوعی تبلیغ برای این شرکت محسوب می شود.

هم دستی با هالیورد

بازوی دیگر تبلیغاتی اپل فیلم های هالیورد است . اپل برای تبلیغ و ترویج محصولات خود آن ها را به صورت هوشمندانه ی نمایش می دهد تا به صورت نامحصوص با بهره گیری از تاثیر استفاده از این محصولات توسط سوپر استارهای دنیا سینما مشتریان را به خرید آنها ترغیب کند .

قیمت

محصولات اپل نسبت به سایر رقبا حاشیه سود بهتری دارند و باعث می شوند اپل به طور مداوم بر کیفت محصولاتش بیفزاید. کنترل قیمت به دلیل منحصر به فرد بودن هر یک از محصولات امکان پذیر است. به علاوه کمتر پیش آمده مصرف کننده بعد از استفاده از محصولات اپل از قیمت آن شکایت کند.

توزیع

قبلا فقط خرده فروشان محصولات اپل را ارائه می کردند، اما اکنون خود شرکت فروشگاه های ویژه ای را برای توزیع محصولاتش راه اندازی کرده است. همچنین تو لید کنندگان خودرو یا محصولات دیگر تولیدات خود را برای استفاده از ای پد و ای فون سازگار کرده اند .

نوآوری

در عرصه کنونی نوآوری به منزل عامل اصلی و کلیدی کسب موفقیت هاست. اگر نو آوری را صرفا عامل سود آوری در نظر بگیریم خطا بزرگی کرده ایم. نو آوری منجر به خلق محصولات و خدمات جدید و به تبعه آن شکل گیری بازارهای جدید برای سازمان می شود که منشا تمایز و مزیت رقابتی می شود باعث افزایش تقاضا مشتریان می شود.

تاریخچه اپل از سازنده اپل تا جریان سیب شرکت اپل

استیو وزنیاک و استیو جابز در سال ۱۹۷۷ توانستند اولین نمونه کامپیوترهای اپل را در گاراژ خانه جابز به صورت دستی تولید کرده و همزمان با آن، شرکت خود را با نام کمپانی اپل وارد بازار کنند.

داستان اپل، برندی که نزدیک به نیم قرن در فضای تکنولوژی جهان پا بر جا مانده و برای بسیاری از مصرف‌کنندگان جهانی نامی آشنا به شمار می‌رود،  در دل خود نکته‌ها و ریزی‌بینی‌های دقیق و جذابی دارد که خواندن آنها برای بسیاری از دنبال‌کنندگان و علاقمندان به دنیای فناوری‌های نوین، جذاب و قابل توجه است.

تاریخچه اپل که سابقه شکل‌گیری آن به دهه هفتاد میلادی باز می‌گردد، حاصل دوستی دو جوان به نام‌های استیو وزنیاک و استیو جابز است که سرانجام موفق شدند در سال ۱۹۷۷ با معرفی کامپیوتر اپلI ، کمپانی اپل را به صورت رسمی معرفی کنند. هم‌اکنون ارزش سهام برند اپل، بعد از گذشت حدود نیم قرن، از مرز یک تریلیون دلار گذشته است و قطعا در این راه، فراز و نشیب‌های زیادی را از سر گذارنده است.

با ما همراه باشید تا داستان این سیب گاز زده تأثیرگذار تاریخ فناوری معاصر را بهتر بشناسید.

تاریخچه اپل
تاریخچه اپل

تاریخچه اپل

اگر بخواهیم به تاریخچه اپل بپردازیم، باید ریشه‌ی آن را در دهه ۷۰ میلادی جستجو کنیم و به دنبال آن به عزیمت جابز از این شرکت و شروع مجدد او نیز اشاره‌ای داشته باشیم. ما از روزهای ابتدایی این برند برایتان می‌گوییم، داستان چگونگی تأسیس این شرکت، شروع کار از طریق اپلI و حرکت به سوی اپلII، راه‌اندازی نسخه مکینتاش و انقلابی که این شرکت در صنعت DTP رقم زد تا رسیدن به ساخت جدید‌ترین و پیشرفته‌ترین فناوری‌هایی که اپل را محبوب مصرف‌کنندگان جهانی خود کرده است.

جریان سیب شرکت اپل در یک گاراژ متولد شد

شاید زمانی که استیو وزنیاک ۲۰ ساله و استیو جابز ۱۶ ساله در سال ۱۹۷۱ دوستی خود را بر پایه رؤیاهای‌شان شکل داده‌بودند، تصور نمی‌کردند که کمتر از ۶ سال بعد بتوانند در اوج جوانی، شرکت خودشان را تأسیس کنند. دو استیو داستان اپل در سال ۱۹۷۷ توانستند اولین نمونه کامپیوترهای اپل را در گاراژ خانه جابز به صورت دستی تولید کرده و همزمان با آن، شرکت خود را با نام کمپانی اپل وارد بازار کنند.

فروش اولین نمونه‌های کامپیوتورهای شخصی اپل، اعتبار قابل توجهی را برای این شرکت ایجاد کرد، به طوری که با تولید و معرفی نمونه‌های دیگری مثل اپلII و اپلIII که به فلاپی درایو و سیستم‌عامل داس مجهز بودند، توانست نامی در میان دیگر برندها در آورد و به عنوان یک شرکت رسمی، تحت عنوان برند اپل، شناخته شود.

جریان سیب شرکت اپل بیشتر با دو استیو که بنیان‌گذاران اصلی آن بودند، شناخته می‌شود، اما شاید اگر نفر سومی به این گروه دوستی وارد نمی‌شد، امروز نسخه‌های محبوبی مانند آیفون و آی‌پد وجود نداشتند. در تاریخچه اپل، قطعا باید به حضور کوتاه‌مدت اما تأثیرگذار رونالد وین اشاره کنیم. داستان از این قرار بود که جابز توانست دوست خود، رونالد را متقاعد کند تا ۱۰ درصد از سهام برند اپل را در اختیار بگیرد که این حرکت در سرگذشت اپل، نقطه عطفی بود، چراکه در سازوکار تولیدات آن تأثیرات مثبتی بر جای گذاشت.

رونالد وین ۱۲ روز بعد، از تصمیم خود منصرف شد و سهام خود را تنها به قیمت ۵۰۰ دلار واگذار کرد، غافل از اینکه کمتر از ۵۰ سال بعد، برند اپل به هولدینگی تبدیل خواهد شد که ارزش آن به بیش از ۷۲ میلیارد دلار می‌رسد.

تاریخچه اپل
اولین کامپیوتر ساخته شده توسط برند اپل (Apple)

اولین کامپیوتر اپل

دوستی و همکاری جابز و وزنیاک، سرآغاز همکاری‌هایی شد که این دو جوان را به سمت طراحی و ساخت اولین نمونه‌های رایانه‌ای کشاند. فرد مبتکر و سازنده اپل، وزنیاک بود که اولین نمونه کامپیوتر این برند را ساخت، کامپیوتری که با داشتن یک صفحه کلید شبیه ماشین‌تحریر و امکان اتصال به یک تلویزیون معمولی اولین قدم‌های برند اپل به سوی نمونه‌های پیشرفته‌تر اپلI و اپلII محسوب می‌شد.

وزنیاک در مصاحبه‌ای که در سال ۲۰۰۶ با NPR (رادیوی عمومی ملی) داشت، درباره این نمونه‌های اولیه اینطور توضیح داد: زمانی که من اپلI را ساختم، اولیه نمونه کامپیوتری بود که نشان می‌داد یک کامپیوتر باید مانند ماشین‌تحریر، صفحه کلید داشته و مانند تلویزیون یک صفحه‌نمایش نیز داشته باشد. من در آن زمان به دنبال این نبودم که یک مسیر جدید را به جهانیان نشان دهم، بلکه طراحی و تولید رایانه‌های اولیه اپل تنها برای این بود که به اطرافیانم نشان دهم می‌توانند باهوش و خلاق بوده و به هوش خود مباهات کنند.

سرمایه هایی که در راه اپل قربانی شدند

استیو وزنیاک داستان اپل، به رغم طراحی و ساختن اولین نمونه‌های کامپیوترهای اپل، فرد خجالتی بود و اینطور احساس می‌کرد که خلاقیت و سازندگی او در مقابل تکنولوژی‌های هم‌عصرش چیز زیادی برای عرضه ندارد، اما رفاقت با جابز باعث شد که اپلI به شدن مورد تحسین آنها، خصوصا جابز قرار بگیرد، به طوری که این دو دوست و همراه، تصمیم گرفتند به طور رسمی کمپانی خود را راه‌اندازی کنند و برای این کار نیز تنها داشته‌های ارزشمندشان را فروختند، جابز ماشین فولکس واگن خود را فروخت و وزنیاک نیز ماشین‌حساب HP خود را به فروش رساند و سرانجام یکی از بزرگ‌ترین نام‌های تجاری جهان، در ۱ آوریل ۱۹۷۶ توسط سه بنیان‌گذار خود، استیو جابز، استیو وزنیاک و رونالد وین به نام Apple Computer Inc به طور رسمی راه‌اندازی شد.

لوگوی اپل
لوگوی اپل

جریان سیب شرکت اپل چیست؟

حتما برای شما نیز این سؤال پیش آمده است که چرا لوگوی برند اپل تصویر یک سیب گاز زده است و این سیب گاز زده چه ارتباطی می‌تواند با یکی از غول‌های فناوری جهان داشته باشد. درباره نام برند اپل و لوگوی آن که یک سیب‌ گاز زده است، چندین نظر وجود دارد که در ادامه به طور مختصر آنها را ذکر می‌کنیم.

اولین نظریه‌ای که در رابطه با عنوان برند اپل وجود دارد و به احتمال زیاد، محتمل‌ترین و واقعی‌ترین دلیل نیز محسوب می‌شود، حرفی است که هم‌بنیان‌گذار این مجموعه، استیو وزنیاک گفته است. به گفته او علت نامگذاری شرکت اپل به سابقه فعالیت استیو جابز برمی‌گردد که در یک باغ میوه مشغول به کار بود و بنابراین نام اپل را برای برند خود انتخاب کرد.

به گفته وزنیاک شاید در ابتدا این عنوان تنها یک اتفاق بود که به ذهن استیو جابز خطور کرد، اما در ادامه، این دو نفر، علیرغم جستجو برای یک نام دیگر، هیچ عنوانی را بهتر از اپل برای داستان خود پیدا نکردند.

برخی نیز جریان سیب شرکت اپل را به داستان آدم و حوا در عهد عتیق ارجاع می‌دهند و فلسفه مربوط به آن را اینطور مطرح می‌کنند که نام تجاری اپل بیانگر دانش است، چرا که میوه درختی که آدم و حوا از آن خوردند نیز سیب بود که سمبل دانایی و دانش است.

از سوی دیگر، لوگوی اولیه‌ای که برای برند اپل طراحی و انتخاب شده بود، تصویری از نیوتن بود که زیر درخت سیب نشسته و همان داستان معروف سقوط سیب و کشف نیروی جاذبه را بیان می‌کند که این ایده نیز به نوعی با علم و دانش و خلاقیت همراه است.

یکی دیگر از نظریه‌های مطرح شده درباره ارم اپل نیز به موضوع مرگ Alan Turing اشاره دارد که یکی از دانشمندان مطرح در علوم رایانه بود و دلیل مرگش نیز خوردن یک سیب آلوده به سیانور عنوان شده است.

به هرحال، داستانی که در پشت ارم اپل وجود دارد، چه مربوط به فعالیت جابز در یک مزرعه سیب باشد، چه در ارتباط با مرگ یک دانشمند یا کشف جاذبه زمین و یا داستان آدم و حوا، یک مفهوم اصلی را در دل خود دارد:

دانش، خلاقیت و حرکت به سوی علوم جدید و تکنولوژی‌محور

این مفاهیم نیز در طی چند دهه فعالیت برند اپل، به خوبی در عملکردها و دستاوردهای آن مشاهده می‌شوند.

داستان جدایی جابز از اپل
جدایی جابز از شرکت اپل (Apple Company)

تاریخچه اپل با تولید و فروش کامپیوترهای اپلI، II و III ادامه پیدا کرد و به دنبال آن نیز با گسترش گرافیک‌های رنگی و نسخه‌های لیسا و مکینتاش، انقلاب قابل توجهی را در فضای فناوری‌ سال‌های دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی رقم زد. داستان پر فراز و نشیب اپل در آغاز دهه ۸۰ با خبرهای خوبی همراه بود، محصولات جدید و نوآورانه‌ای وارد بازار می‌شدند و استقبال زیادی نیز از این نسخه‌های تکنولوژی‌محور می‌شد.

در این میان، مدیرعامل جوان اپل، استیو جابز هنوز ۳۰ ساله نشده بود و از این رو، بسیاری از اعضای هیأت مدیره او را برای احراز این سمت بی‌تجربه می‌دانستند. این طور بود که تاریخچه اپل به سمت‌وسوی دیگری پیش رفت و به دنبال ریاست Scully در شرکت اپل، استیو جابز که همیشه نوآور، خلاق و طراح بود، داستان خود را به طور موقتی با برند اپل قطع کرد و به دنبال رؤیاهای خود رفت، رؤیاهایی که در نهایت منجر به راه‌اندازی کسب‌وکار جدید او به نام NeXT شد.

شاید اگر داستان جدایی جابز از اپل، در دهه ۲۰۰۰ میلادی رخ می‌داد، یعنی آن زمان که اپل سوار بر آی‌پاد و آیفون، دنیا را پشت سر می‌گذاشت و به دنبال آماده کردن آی‌پد بود، می‌توانست عواقب فاجعه‌آمیزی هم برای اپل و هم برای جابز در پی داشته باشد، اما این جدایی در دهه ۸۰ نتایج متفاوت و حتی مثبتی را در پی داشت؛ چراکه وال‌استریت به خروج جابز از اپل پاسخ مثبتی نشان داد و حتی باعث بالاتر رفتن سهام شرکت شد.

داستان اپل بعد از جابز به کجا رسید؟

رویکرد اپل بعد از جدایی مؤسس تأثیرگذار آن، بیشتر حول محور توسعه محصولات این کمپانی می‌چرخید، به طوری که این نام تجاری با گسترش نسخه مکینتاش و ارائه این محصول با نمایشگر رنگی، تحولات جدیدی را در عرصه تولیدات خود رقم زد. اما سرگذشت اپل به خوبی سال‌های قبل از خود پیش نرفت و حتی این کمپانی در سال ۱۹۸۹ شاهد افت فروش محصولات خود بود.

رفته‌رفته اپل سقوط کرد و در مقابل، چهره‌های جدیدی مانند IBM و مایکروسافت پا به عرصه گذاشتند و این کمپانی، قدرت سابق خود را تا حدی از دست داد. رفته‌رفته رویکردهای اپل تغییر کرد و داستان این نام تجاری به سوی همکاری با چهره‌های جدید سوق پیدا کرد؛ به طوری که در آغاز دهه ۹۰ میلادی همکاری‌های خود را با دو رقیب جدید، یعنی IBM و موتورولا آغاز کرد.

شاید باورش کمی مشکل باشد، اما سرگذشت اپل در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی با شرکت بزرگی که در حال حاضر می‌شناسیم، بسیار متفاوت بود. در آن سال‌ها، اگرچه این کمپانی محصولات و سهام زیادی داشت، اما مشتریان کافی نداشت و تنها برندی مانند اپل می‌توانست این روزها را پشت سر گذاشته و بعد از آن سال‌ها نیز زنده بماند.

 

استیو جابز مدیرعامل شرکت NeXT
استیو جابز مدیرعامل شرکت NeXT

بازگشت مؤسس اپل بعد از ۱۲ سال

داستان خلاقیت و کارآفرینی استیو جابز بعد از جدایی از اپل، خاتمه پیدا نکرد. او توانست با راه‌اندازی و گسترش کمپانی NeXT فعالیت‌های خود را ادامه دهد. برند اپل نیز در سال‌های میانی دهه ۹۰ میلادی کماکان به دنبال یک سیستم عملیاتی جدید بود که سرانجام اضافه شدن کمپانی NeXT به این مجموعه، تا حدی نیازهای این شرکت را پوشش داد.

اپل این شرکت را به قیمت ۴۲۹ میلیون دلار به اضافه ۱.۵ میلیون سهم از سهام اپل خریداری کرد، اما هدف عمده‌تر اپل از خرید این شرکت، تنها خریدن یک سیستم عملیاتی جدید نبود، بلکه این برند با خریدن NeXT دوباره استیو جابز را به دست آورد. فردی که سکان کشتی اپل را بعد از ۱۲ سال دوباره به دست گرفت و تغییرات عمده‌ای را نیز در روند آن ایجاد کرد.

عمده‌ترین تغییراتی که بازگشت جابز به دنبال داشت، این بود که از طریق یک برنامه‌ریزی بلند‌مدت روند نزولی سهام این شرکت کاهش پیدا کند. در واقع خریداری NeXT برای رفع مشکلات فعلی اپل در آن زمان کافی نبود و این استیو جابز بود که دوباره توانست از طریق برنامه‌ها و ایده‌های خود، به روند اجرایی این کمپانی سمت‌وسویی دیگر بدهد.

جابز در گام اول، هیأت مدیره را متقاعد کرد که مدیرعامل شرکت باید به کناری برود و در ادامه نیز Gil Amelio، مدیرعامل اپل، استیو را به جای خود بر صندلی مدیرعاملی نشاند و این جابه‌جایی سرآغاز یک دوران بازسازی در  داستان اپل بود که توانست در بلند‌مدت وضعیت این شرکت را به ثبات برساند. جابز اینطور تشخیص داد که اگر اپل می‌خواهد زنده بماند باید روی محصولات محدودتری متمرکز شود و بر این اساس دامنه کامپیوترهای این برند را به ۴ مورد کاهش داد، دو مورد برای مصرف‌کنندگان و دو مورد برای مشاغل.

سهم اپل از بازار دنیا
سهم برند اپل (Apple) از بازار جهان

سهم اپل از بازار دنیا چقدر است؟

داستان اپل بعد از مرگ زودهنگام استیو جابز در سال ۲۰۱۱ ادامه پیدا کرد و این نام تجاری توانست در صدر بازار محصولات فناوری جهان قرار بگیرد، به طوری که سهم برند اپل از بازار جهان تقریبا در تمام محصولات این کمپانی، گوشی‌های هوشمند، کامپیوتر، اپل واچ و آی‌پد در صدر یا نزدیک به صدر بازارهای جهانی قرار دارد.

سهم بازار گوشی‌های‌ هوشمند اپل از سه ماهه اول ۲۰۱۸ تا سه ماهه آخر ۲۰۱۹

سهم بازار گوشی‌های‌ هوشمند اپل از سه ماهه اول 2018 تا سه ماهه آخر 2019

همانطور که در نمودار بالا مشاهده می‌شود، برند اپل با رنگ آبی کمرنگ، در یک رقابت تنگاتگ با هوآوی و سامسونگ قرار داشته و تقریبا بین ۱۶ درصد تا ۲۰ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است که این سهم، خصوصا در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۹ به بالاترین حد خود یعنی ۲۰ درصد می‌رسد.

سهم بازار کامپیوترهای شخصی اپل در فاصله سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹

سهم بازار کامپیوترهای شخصی اپل در فاصله سال‌های 2015 تا 2019

در کامپیوترهای شخصی، سه برند لنوو، اچ‌پی و دل، در صدر هستند و برند اپل بعد از Asus در جایگاه پنجم جهان قرار گرفته است که نشان می‌دهد این شرکت در بازار رایانه‌های شخصی رقبای قدرتمندی دارد. میزان سهم اپل در این بازار، در فاصله سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ بین ۶ تا ۷ درصد بوده است.

سهم اپل در بازار ساعت‌های هوشمند در سال ۲۰۱۸

سهم اپل در بازار ساعت‌های هوشمند در سال 2018

طبق نمودار بالا مشخص می‌شود که اپل‌واچ، جایگاه قابل توجهی را در بازارهای جهانی به خود اختصاص داده و تقریبا نیمی از این بازار را از آن خود کرده است که طبعا در داستان اپل، این موفقیت یک نقطه عطف به شمار می‌رود که منجر به درآمدزایی بیشتری نیز برای این شرکت می‌شود.

سهم اپل از بازار تبلت در سال ۲۰۱۹

سهم اپل از بازار تبلت در سال 2019

برند اپل در کنار سایر رقبای قدرتمند خود، یعنی سامسونگ، آمازون، لنوو و هوآوی، صدرنشین بازار تبلت بوده و با داشتن ۳۴.۶ درصد از سهم این بازار در سال ۲۰۱۹، به عنوان یک شرکت قدرتمند ظاهر شده است.

عوامل موفقیت شرکت اپل

رازهای موفقیت اپل

عوامل موفقیت شرکت اپل

عوامل موفقیت شرکت اپل

مطمئنا وقتی صحبت از شرکت‌های موفق و بزرگ در زمینه‌ی فناوری می‌شود ، اولین گزینه‌هایی که به ذهن همه ما می‌رسند شرکت‌های اپل ، مایکروسافت، فیس‌بوک و گوگل هستند. اما سوال اینجاست که این شرکت‌ها چگونه توانسته‌اند به غول‌های فناوری و تکنولوژی جهان تبدیل شوند. در حقیقت می‌توان گفت خلاقیت و نوآوری در طراحی محصول و ارائه خدمات به مشتریان و ایجاد تجربه کاربری جدید تنها بخشی از عوامل موفقیت این شرکت‌ها بوده است. هر چند کتاب‌های بسیاری در مورد موسسان این شرکت‌ها، نوع زندگی، زندگی نامه و استراتژی‌های به کار گرفته شده توسط آن‌ها در دسترس است ، اما هنوز هم رمز و کلیدهای اصلی موفقیت این شرکت‌ها مانند رازی باقی ماده است.

طراحی محصول کاربردی و منحصر به فرد

طراحی محصول در بسیاری از شرکت‌ها بر اساس توانایی مهندسان آن‌ها انجام می‌گیرد. هر چند معمولا قبل از رسیدن به مرحله‌ی تولید، نیاز بازار و مردم از طریق تحقیقات بازار ارزیابی می‌شود. اما تکنولوژی ساخت محصولات معمولا محدود به تکنولوژی موجود است. اما مهندسان طراحی محصول در شرکت اپل سعی می‌کنند محصولی منحصر به فرد و کاربردی طراحی کنند. در حقیقت در طراحی محصولات اپل به جای پیش‌بینی بازار، کاربران و مشتریان واقعی را مورد بررسی قرار می دهند. همین موضوع باعث می‌شود مخاطبان برند اپل اشتیاق بسیار زیادی برای خرید محصولات جدید اپل را داشته باشند. از سوی دیگر، معمولا طراحی محصولات اپل به شیوه ای انجام می‌شود که سایر محصولات موجود در بازار، ویژگی‌های منحصر به فرد آن را نداشته باشند. همین مسئله باعث می‌شود در بسیاری از موارد، زندگی بدون محصولات شرکت اپل برای مشتریان این برند غیر ممکن شود.

استفاده آسان از محصولات

طراحی واسط کاربری ساده و مشتری پسند یکی از ویژگی‌های متمایز شرکت اپل است. با وجود اینکه شرکت اپل یکی از غول‌های تکنولوژی جهان است و محصولات آن طراحی صنعتی پیچیده‌ای دارند، اما این شرکت همواره امکان استفاده‌ی آسان و واسط کاربری مشتری پسند را در طراحی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری محصولات خود مد نظر قرار داده است. زیرا سهولت استفاده از محصولات یک مزیت رقابتی در بین مشتریان به حساب می آید. بنابراین یکی از رموز موفقیت و محبوبیت برند اپل طراحی واسط کاربری ساده برای محصولات خود است.

تمرکز بر تولید یک محصول

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد و متمایز شرکت اپل که مهمترین رمز موفقیت آن نیز به حساب می آید، تمرکز بر روی تولید یک یا چند محصول خاص است. همانگونه که می‌دانید محصولات اپل بر خلاف سایر شرکت‌های فعال در زمینه‌ی تکنولوژی تنوع زیادی ندارند. به عنوان مثال گوشی آیفون اپل در انواع مختلفی با قابلیت‌ها و قیمت‌های متفاوت عرضه نمی‌شود. همین یکپارچگی و تمرکز بر روی خط تولید یک محصول می‌تواند یکی از ویژگی‌های خاص این غول تکنولوژی دنیا حساب شود.

تسهیل ارائه خدمات

استیو جابز یکی از معماهای بزرگ جهان را حل کرده است. تسهیل ارائه خدمات به مشتریان، امکان استفاده آسان از محصولات و ارائه محصول با کیفیت کلید حل این معما بوده است. جالب است بدانید که در سال‌های اولیه فعالیت اپل محصولات این شرکت در نمایشگاه‌ها و خرده‌فروشی بزرگ جهان نیز عرضه می‌شد. در ابتدای فعالیت شرکت اپل محصولات این شرکت در خرده‌فروشی‌های بزرگی مثل والمارت توسط متخصصین به مشتریان ارائه می‌شد. هر چند در نگاه اول شاید این کار عجیب به نظر برسد. اما جالب است بدانید که این استراتژی شرکت اپل قدم موثری در موفقیت بلند مدت این برند بوده است. زیرا امکان برقراری ارتباط با عموم مخاطبان و آشنایی آن‌ها با محصولات شرکت اپل تاثیر زیادی در جذب مشتری و مخاطب برای این برند داشته است. لازم به ذکر است که مشتریان معمولا جذب برندهایی می‌شوند که امکان برقراری ارتباط و پرسش و پاسخ از آن‌ها آسان و راحت باشد.

ارائه محصول با کیفیت و بهتر

جالب است بدانید که هدف شرکت اپل اختراع محصولات جدید و منحصر به فرد نیست، بلکه این شرکت همواره در صدد بهبود محصولات موجود در بازار است. به همین دلیل است که شرکت اپل وارد بازار تولید محصولی نمی‌شود مگر آنکه بتواند آن را به بهترین شکل ممکن ارائه دهد. به عنوان مثال آیفون اولین گوشی هوشمند ارائه شده به بازار نبوده است. اما ویژگی‌های منحصر به فرد این گوشی هوشمند و کارایی فوق‌العاده آن باعث جلب نظر مخاطبین شده است.

شرکت اپل همواره دو سال از رقبای خود جلوتر است !

هر محصولی که توسط شرکت اپل ارائه می‌شود، حداقل دو سال پیش طراحی شده است. به بیان دیگر تمام محصولات این شرکت قبل از ارائه به بازار حداقل به مدت دو سال مورد بازبینی و بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند و تمام نواقص و باگ‌های آن برطرف می‌شود. از این جهت محصولی که وارد بازار رقابت با محصولات رقبا می‌شود، کاملا تضمین شده و با کیفیت خواهد بود.

فهرست پاورپوینت

تاریخچه ی اپل

چرا اپل، اپل نام گرفت؟

لوگوی اپل

ایده طراحی لوگوی اپل

فروش اپل

بازگشت به امپراطوری کوچک

مدیریت خلاقیت در شرکت اپل

فرصت­های خلاقیت در شرکت اپل

پیاده سازی خلاقیت در شرکت اپل

کارکنان بهترین منبع خلاقیت شرکت اپل

موانع خلاقیت در شرکت اپل

برخورد با مشتریان  وحفظ خلاقیت در شرکت اپل

موفقیت اپل ۲: گرافیک رنگارنگ

ماجرای خروج استیو جابز از اپل

شرکت اپل چگونه به شکوه امروز رسید؟

تولدی از جنس تکنولوژی ( ظهور اپل)

افشای ۱۲ راز موفقیت استیو جابز

پنج استراتژی بازاریابی برای رشد

چرا اپل هیچ‌گاه خود را با رقبا مقایسه نمی‌کند؟

مقایسه اولین روش تبلیغ

چرا اپل رقبا را نادیده می‌گیرد

فقط اپل می تواند

استراتژی های برندینگ تحقیق بسیار کوچک من درباره تکنیک ها و استراتژی های بازاریابی اپل

تفاوت بازاریابی و برندینگ در اپل

اصول برندینگ و برندسازی

چه عواملی اپل را به شرکتی تریلیون دلاری تبدیل کرد

اپل،طرزتفکر «توانستن»

فهرست ورد پی دی اف

رازهای بازاریابی شرکت اپل. ۹

ساده نگهش دارید. ۹

استفاده از افراد تاثیرگذار شبکه های اجتماعی.. ۹

استفاده از بازخورد مشتریان. ۹

به جای قیمت بر ارزشی که ارائه می کنید متمرکز باشید. ۹

پیامی مشخص داشته باشید. ۱۰

تجربه خلق کنید، نه محصول. ۱۰

با زبان خود مشتریان با آنها صحبت کنید. ۱۰

پنج درس موفقیت از شرکت اپل. ۱۰

ثبات.. ۱۰

تمرکز. ۱۱

انتخاب بهترین محصول. ۱۳

تمایز. ۱۳

جذابیت.. ۱۳

راز های موفقیت شرکت اپل. ۱۴

• سادگی را انتخاب کنید. ۱۵

• ذهن خود را مانند افراد مبتدی نگه دارید. ۱۵

• از خودتان انتظار تعالی داشته باشید. ۱۵

• استعدادها را شناسایی و تربیت کنید. ۱۶

• ایمان داشته باشید و پروژه های عجیبتان را رها نکنید. ۱۶

• از متفاوت بودن نترسید. ۱۶

• به آنچه انجام می دهید عشق بورزید. ۱۶

شرکت اپل چگونه به شکوه امروز رسید؟. ۱۹

گذری به زمان، نگاهی به پیدایش اپل. ۱۹

تولدی از جنس تکنولوژی ( ظهور اپل). ۲۰

اولین محصول شرکت اپل. ۲۰

اولین کامپیوتر شرکت اپل. ۲۰

دلیل نام گذاری شرکت به نام اپل. ۲۰

ایده لگوی اپل از کجا آمد؟. ۲۰

شروع فروش Apple I 21

Apple II 21

اولین برنامه برای روی کامپیوتر شرکت اپل چه بود؟. ۲۱

چرا استیو جابز از شرکت اپل رفت؟. ۲۱

چه شد که موبایل‌های اپل روانه بازار شدند؟. ۲۱

تحقیقات بازاریابی و نحوه ی انجام آن. ۲۲

یک مثال واقعی از مراحل تحقیقات بازاریابی.. ۲۵

قدم اول: مساله را تعریف کنید. ۲۵

قدم دوم: برنامه‌ریزی برای تحقیقات بازار. ۲۶

قدم سوم: جمع‌آوری داده ۲۷

قدم سوم: تحلیل داده‌ها ۳۵

قدم چهارم: ارائه یافته‌ها ۳۶

قدم پنجم: تصمیم‌گیری.. ۳۷

تحقیقات بازار (Market Research) چیست؟. ۳۷

تحلیل جامع اپل درسال ۲۰۱۶. ۳۹

نقاط قوت.. ۴۰

نقاط ضعف.. ۴۱

موقعیت‌ها در سال ۲۰۱۶ میلادی.. ۴۱

خطرات و ریسک‌ها ۴۱

فیل شیلر؛ مردی که فروش بالای اپل مدیون اوست.. ۴۲

اپل به دنبال بازاریابی گسترده محصولات در شرکت‌ های تجاری.. ۴۷

بررسی عوامل موثر در موفقیت شرکت اپل. ۴۷

طراحی محصول کاربردی و منحصر به فرد. ۴۸

امکان استفاده آسان از محصولات شرکت اپل. ۴۸

تمرکز بر روی تولید یک محصول. ۴۸

تسهیل ارائه خدمات به مشتریان. ۴۹

ارائه محصول بهتر و با کیفیت بیشتر. ۴۹

شرکت اپل همواره دو سال از رقبای خود جلوتر است.. ۴۹

مسیر موفقیت اپل و فراز و نشیب ‌های آن. ۵۰

استیو جابز که بود؟. ۵۰

موفقیت اپل آغاز شد. ۵۱

بازاریابی رویدادی جابز. ۵۱

حذف جابز؛ آیا موفقیت اپل به پایان رسید؟. ۵۱

بازگشت جابز به اپل. ۵۲

لوگوی شرکت اپل. ۵۴

برندینگ احساسی چیست؟. ۵۴

توجه به قدرت لمس کاربران. ۵۵

زندگینامه استیو جابز. ۵۵

قدرت حسی لمس انگشت در محصولات شرکت اپل. ۵۶

قدرتمندترین ایده‌ها در قدرتمندترین برندها ازجمله اپل. ۵۶

آنچه در اپل خوب است ‌و در شرکت‌های دیگر فاجعه. ۵۷

داستان برند: اپل، برندی که جهان را فتح کرد. ۶۳

پایه‌گذاری اپل. ۶۴

پایه‌گذاری اپل – ملاقات جابز و وزنیاک.. ۶۵

ملاقات جابز با وزنیاک منجر به شهرت کامپیوتر وزنیاک شد. ۶۶

انتخاب نام اپل. ۶۶

فروش کامپیوتر اپل وان. ۶۶

معرفی اپل ۲، نقطه‌ی آغاز صنعت رایانه‌های شخصی بوده است.. ۶۸

نرم‌افزار Visicalc محرکی برای افزایش فروش اپل ۲. ۶۸

ورود اپل به بازار بورس.

با ۷۲ اسلاید ppt و ۱۸۰صفحه ورد pdf

دانلودوخرید۵۲۰۰۰تومان

 

جهت خرید مقاله کلیک کنید

آخرین مطالب

درباره ما

سایت پژوهش کارا در راستای ارائه خدمات علمی و مشاوره ای و با رویکرد مشارکت جویانه ایجاد شده است و هدف آن خدمات متناسب با نیاز سروران گرامی اعم از ؛ دانشجویان ، استادان راهنما ، فعالان کسب و کارهای بزرگ ،متوسط و کوچک می باشد.

آمار

ارتباط با ما

آدرس : تبریز – شهرک شهید یاغچیان

تلفن : 09144067323 – 09142183819

ایمیل : gaffarim3@yahoo.com

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

۷ روز هفته، ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
جهت خرید مقاله کلیک کنید