جهت خرید مقاله کلیک کنید

پاورپوینت شرکت ال جی،درک فرصت های استراتژیک و مدیریت برذائقه مشتریان

  شرکت ال جی،درک فرصت های استراتژیک و مدیریت برذائقه مشتریان

ال جی هم همچون بسیاری از کمپانی‌ها برای خودش داستانی دارد.ال جی در سال ۱۹۵۸ با نام گلد استار(۱)آغاز به‌کار کرد. این شرکت بعد از جنگ کره به‌وجود آمد و هدف اصلی آن، تولید محصولات الکترونیکی داخلی بود. ال جی نخستین کمپانی کره‌جنوبی بود که رادیو، تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی و تهویه هوا ساخت.
چگونگی انتخاب اسم؛ال جی از ادغام دوکمپانی (۲)ایجاد شد که شعار آن تا سال ۱۹۹۷-۱۹۹۹ (۳)بود اما این کمپانی شعار دیگری نیزاز سال ۲۰۰۴ داردمبنی بر(۴)

دربررسی عملکرد شرکت ال جی آنچه که مهم است این که مدیران شرکت و تحلیل گران آن بخوبی با مشتریان خویش ارتباط برقرار نموده و برآنند تا ضمن مدیریت عاطفی مشتریان ،موجب ایجاد رضایت پایدار درآنها گشته و در رقابت نفسگیر با تولیدگنندگان داخلی کشورشان و تولید کنندگان اژدهای زرد به رقابت بپردازند و همگان نیز بر این امر اذعان دارند که نگهداری مشتریان راضی و وفاداربه آن آسانی که فکر می کنیم ؛نیست و باید هم رضایت و هم تجربه خوشایند مشتریان است که با تبلیغ دهان به دهانی منجر به خلق مشتریان جدیدی خواهد شد و آنان نیز مشتریان جدیدی راجهت خرید محصولات ال جی ترغیب خواهند نموو این چرخه نوستالژیک در میان مدت جاری خواهد بود.مثال بارز این امردرموفقیت شرکت ال جی و کسب بازار تلویزیون های پیشرفته ،تولید پادشاه تلویزیون های جهان است که آینده بازار خوبی رابه این شرکت نوید می دهد….غفاری

بررسی اجمالی وشعار

فلسفه ال‌جی حول مردم، صمیمیت و پایبندی به اصول اولیه می‌چرخد. دلیل آن درک مشتریان ما و ارائه راهکارهای بهینه و تجربه‌های جدید از طریق نوآوری‌های مستمر است تا بدین‌وسیله به مشتریانمان کمک کنیم از زندگی بهتری برخوردار شوند.

ما به دنبال مشتریان بینا و برخوردار از احساسات پرشور هستیم، افرادی که مدام به دنبال کشف فعالیت‌های جدید و پذیرش چالش‌های جدید هستند تا تجربه‌های بیشتری کسب کرده و به زندگی بهتری دست پیدا کنند. ما تصویر برند خود را به طور پیوسته و مداوم توسعه داده‌ایم تا همیشه بگوییم «زندگی خوب است». ما شرکتی مدرن و در عین حال پایبند به اصول بوده و همواره در حال ارتقاء فلسفه اصلی خود در عرصه مدرن هستیم.

داستان موفقیت برند ال جی

داستان موفقیت برند ال جی

داستان موفقیت برند ال جی

کمپانی کره ای هنوز هم یکی از بهترین و معتبرترین برندهای تولید کننده وسایل مصرفی در سراسر جهان است . چه رازی در پس این موفقیت نهفته است؟ بیایید به ۸ مورد از آن ها بپردازیم و ۸ حقیقت جالب که احتمالا نمی دانستید را مرور کنیم.

اگرچه حالا ال جی درگیر نبردی اساسی با سامسونگ و اپل در فضای تولید و عرضه تلفن های هوشمند شده، اما این کمپانی کره ای هنوز هم یکی از بهترین و معتبرترین برندهای تولید کننده وسایل مصرفی در سراسر جهان است و بی انصافی نباشد، در کنار رقیب هموطن خود بهترین دستگاه های اندرویدی را می سازند. بر اساس آمار منتشر شده توسط Statista، کمپانی ال جی با سهم ۹٫۷ درصدی (تا فوریه ۲۰۱۶) سومین تولیدکننده پرطرفدار تلفن همراه هوشمند در ایالات متحده آمریکا است و در دیگر نقاط دنیا نیز مشابه همین آمار برقرار است. چه رازی در پس این موفقیت نهفته است؟ بیایید به ۸ مورد از آن ها بپردازیم و ۸ حقیقت جالب که احتمالا نمی دانستید را مرور کنیم.

سال تاسیس ال جی به چندین دهه قبل باز می گردد. سال ۱۹۴۸ بود که این کمپانی با نام GoldStar تاسیس شد، دقیقا چندی پس از جنگ کره و به منظور بازگرداندن وضعیت کشور از حالت بحران و به پیش راندن اقتصاد. قرار بود آن ها فقط برای کشور خودشان وسایل الکترونیکی مثل رادیو، تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی و انواع کولرها را بسازند.

گلد استار یک بخش به نام Lak-Hui Chemical داشت که بعدها و در سال ۱۹۹۵ این دو با یکدیگر ترکیب شدند. در نتیجه این اتفاق Lucky-GoldStar پدید آمد که خلاصه اش می شود LG. عبارت Life’s Good مسلما دلیل این اسم نیست.

اگر چه حالا ال جی را با شعار Life’s Good می شناسند، اما در بین سال های ۱۹۹۷ تا ۱۹۹۹ شعار آن ها Future’s Technology بود و پس از آن تا سال ۲۰۰۴، این شعار به Digitally Yours تغییر یافت. پس از آن هم که دیگر می دانید.

آن ها اولین موبایل با نمایشگر لمسی خازنی را تولید کردند، آن هم زمانی که همه مشغول ساخت نمایشگرهای مقاومتی بودند. LG Prada یا LG KE850 اولین موبایل با نمایشگر ۳ اینچی و رزولوشن ۲۴۰ در ۴۰۰ بود که ۸ گیگابایت حافظه داخلی داشت و در طی ۱۸ ماه اول عرضه اش در بازار، بیش از یک میلیون واحد از آن فروخته شد.

نمی شود که از بهترین تلویزیون های موجود در بازار صحبت کنید ولی نام ال جی را نیاورید. آن ها در این بخش فوق العاده اند. طبق آمار Statista، ال جی دومین تولید کننده محبوب جهان با درصد سهم ۱۲٫۴ درصدی از بازار است. فقط یک کمپانی از آن ها بهتر بود و آن سامسونگ با ۲۰٫۹۸ درصد سهم بازار است.

شرکت های فعال در حوزه تکنولوژی عموما با طبیعت میانه خوبی ندارند اما ال جی با ثبت نمره ۳٫۵ از ۱۰، رتبه دوازدهم سبزترین کمپانی گروه الکترونیک را در اختیار دارند که جایگاه بسیار قابل توجهی است.

ال جی جزو اولین کمپانی هایی بود که نمایشگر خمیده را در تلفن های خود به کار گرفت و پیرو راه سامسونگ که Galaxy Round را عرضه کرد، LG G Flex را به بازار فرستاد.

چند سال جلوتر می آییم، همین چند ماه پیش بود که کره ای ها از LG G5 پرده برداشتند، اولین تلفن همراه ماژولار در میان بزرگان. اگرچه Fairphone 2 عملا اولین تلفن همراه ماژولار دنیا محسوب می شود که به ورژن نهایی رسید اما هیچ گاه به اندازه G5 بزرگ و قابل ستایش نبود که بخواهیم آن را وارد بازی کنیم. دوستان G5 واقعا تغییرات جذابی را به ارمغان می آورند که این دستگاه را بسیار متمایز جلوه می دهد.

ال‌جی؛ برندی جهانی با ابعادی ناشناخته

منبع:https://www.digikala.com/mag

تقریبا تمام ایرانی‌ها برند ال‌جی را می‌شناسند یا دست‌کم فکر می‌کنند که اطلاعات کاملی در موردش دارند. در گفت‌وگوی روزمره چنین عباراتی را زیاد می‌شنویم: «تلویزیون ال‌جی حرف نداره!»، «یخچال فریزیر ال‌جی رو حتما پیشنهاد می‌کنم»، «…گوشی ال‌جی خوبه اما…». اما درباره‌ی این برند، زوایای پنهانی و ناشناخته‌ای وجود دارد که در این مقاله به آن‌ها می‌پردازیم.

وقتی از ال‌جی حرف می‌زنیم، منظورمان کدام ال‌جی است؟

جالب است بدانید که ال‌جی در واقع یک شرکت هولدینگ بسیار بزرگ است که ۷۱ شرکت ریز و درشت را زیر پرچم خود مدیریت می‌کند. جالب‌تر اینکه تنها ۱۵ شرکت از ۷۱ شرکت در حوزه‌ی الکترونیک فعالیت دارند. ۲۹ شرکت در زمینه مخابراتی و ۲۶ شرکت هم در زمینه‌ی سلامتی، آرایشی و بهداشتی به کار تحقیقاتی و تولید محصولات می‌پردازند. اما خب همچنان ۶۰% از درآمد ال‌جی از بخش الکترونیک می‌آید. شرکت‌های مخابراتی و بهداشتی ال‌جی هم هر کدام حدود ۲۰% درآمد ال‌جی را تامین می‌کنند.

بعید است کسی خارج از خاک کره، لوازم آرایشی ال‌جی را دیده باشد.

اگر فکر می‌کنید در ایران تا حالا به جز لوازم الکترونیک ال‌جی، کالای دیگری را از این شرکت ندیده‌اید، تعجب نکنید. تقریبا خیلی از محصولات و خدمات ال‌جی، به‌طور انحصاری در  کره عرضه می‌شوند. بخش عظیمی از محصولات ال‌جی، مختص بازار کشور کره است. برای مثال بعید به نظر می‌رسد کسی خارج از خاک کره، لوازم آرایشی ال‌جی را دیده باشد.

با وجود اینکه این شرکت در دنیا، در اکثر بخش‌ها رقبای قدری دارد، در داخل کره‌ی جنوبی کمتر این رقابت به جشم می‌خورد. حتی ال‌جی در کره، آسانسور هم تولید می‌کند و در بازار کالاهای مصرفی تندمصرف (FMCG)، نظیر مواد غذایی هم حضوری جدی دارد.

همان‌طور که پیش‌تر نوشتیم، ال‌جی بیشترین درآمدش را از شرکت‌های بخش الکترونیک کسب می‌کند. در این میان، لوازم خانگی با ۳۱% بیشترین درآمد را در کالاهای الکترونیک برای ال‌جی به همراه دارد. بخش سرگرمی مثل تلویزیون و سینمای خانگی هم ۳۰% از درآمد را شامل می‌شود. پس جایگاه گوشی چطور است؟ ۱۹% از درآمد بخش الکترونیک ال‌جی از فروش موبایل می‌آید. با توجه به اینکه بخش الکترونیک ۷۰% از درآمد کل هولدینگ ال‌جی را تشکیل می‌دهد، می‌بینیم که بازار تلفن‌های هوشمند، در واقع تنها ویترینی برای این شرکت بزرگ کره‌ای به حساب می‌آید.

ریشه‌یابی نام ال‌جی

مثل بسیاری از شرکت‌های دیگر، شرکت ال‌جی (LG) از ابتدا به این نام خوانده نمی‌شد. داستان LG به سال ۱۹۵۸ برمی‌گردد. در آن سال پس از پایان یافتن جنگ کره، نیاز به تولید دستگاه‌های الکترونیکی در این کشور حس می‌شد.

شرکت گُلداِستار در سال ۱۹۵۸

از این رو شرکت «گُلداِستار» (GoldStar) به عنوان شاخه‌ای از شرکت Lak-Hui Chemical Industrial Corp (تاسیس ۱۹۴۷) بنیان گذاشته شد. در واقع، شرکت گلداستار یک شرکت خواهرخوانده با نام Lak-Hui با تلفظ انگلیسی لاکی (Lucky) داشت. به‌تدریج دو شرکت لاکی و گلداستار با هم ادغام شدند و شرکت Lucky-GoldStar شکل گرفت. تقریبا تمام محصولات الکترونیکی مصرفی این شرکت تحت برند GoldStar فروخته می‌شد.

تنوعی از محصولات گلداستار در سال ۱۹۶۰

در حالی‌که در داخل کره‌ی جنوبی، این شرکت بخشی از لوازم خانگی‌ خود را با برند Lucky به بازار عرضه می‌کرد. در سال ۱۹۹۵ و برای حضور پرقدرت در بازار جهانی، نام این شرکت به LG تغییر کرد. با این‌که نام LG ریشه در دو کلمه‌ی Lucky و GoldStar دارد، عده‌ای آن‌ را یک کلمه‌ی اختصاری از شعار این شرکت یعنی Life’s Good می‌دانند که البته به دلیل تاریخچه‌ی گویای این شرکت، ایده‌ی اول صحیح‌تر به نظر می‌رسد.

goldstar

ال‌جی در ایران و منطقه

بازار ایران برای ال‌جی، بسیار مهم و استراتژیک است. این گفته‌ی خود مدیر فروش و مارکتینگ خاورمیانه‌ی ال‌جی است؛ «تی جی لی» (TJ Lee) که در بخش لوازم خانگی، فعالیت‌های بازاریابی ال‌جی را هدایت می‌کند، می‌گوید که برای این شرکت، ایران مهم‌ترین بازار محصولات خانگی رده‌بالا در خاورمیانه است. او تاکید می‌کند که ایران یکی از امن‌ترین بازارها برای ال‌جی به حساب می‌آید. او با اشاره به روابط و تحولات سیاسی پیچیده و موضوع تحریم‌ها، تاکید می‌کند که ال‌جی باید برند خود را در ایران حفظ کند. از دید او شاید یکی از بهترین استراتژی‌ها، تقویت کارخانجات CKD و تولید قطعات در خاک ایران باشد.

ال‌جی یک رقیب بزرگ دارد. رقیبی که چه در خاک کره و چه در عرصه‌ی جهانی گاهی جلوتر و گاهی عقب‌تر از این شرکت حرکت می‌کند. ال‌جی و سامسونگ، هر دو تلویزیون، گوشی و لوازم خانگی می‌فروشند. حتی تنوع محصولات، شیوه‌ی فروش و تبلیغات این دو هم در بسیاری از موارد مشابه است. آقای «لی» با تایید این موضوع، اعتقاد دارد این دو شرکت با وجود رقابت ریشه‌دارشان، دوستان خوبی هستند. با این حال او تاکید می‌کند که در حالی‌که برای سامسونگ، سهم بازار یک اولویت است، برای ال‌جی، کیفیت و توزیع سریع در بازار از اهمیت زیادی برخوردار است.

سیگنیچر؛ بازیگر جدیدی در بازار برندهای لاکچری

از دو سال پیش، شرکت ال‌جی برند «سیگنیچر» (Signature) را به بازار لوازم الکترونیکی معرفی کرد؛ برندی که همان‌طور که از اسمش برمی‌آید قرار است امضای برند ال‌جی باشد. این برند رده‌ی محصولات فوق رده بالا یا بهتر بگوییم لاکچری ال‌جی را شامل می‌شود.

کالاهای این برند شامل تلویزیون OLED، یخچال-فریزر، ماشین لباس‌شویی دوقلو و تصفیه‌کننده‌ی هوا می‌شود. در این محصولات، ال‌جی با خلق برند سیگنیچر نهایت تلاش خود را کرده تا بهترین طراحی، بالاترین قابلیت‌ها و باکیفیت‌ترین و لوکس‌ترین متریال را در قالب کالاهایی مصرفی عرضه کند؛ کالاهایی که به خاطر همین ویژگی‌ها قیمت بالاتری هم دارند.

رقابت بر سر تامین و تولید پنل‌های اولد اپل

ال‌جی جای سامسونگ را تنگ می‌کند؟!(مزیت رقابتی)

ال جی قرار است تنها تامین‌کننده پنل و نمایشگرهای ال سی دی (LCD) مدل ارزان قیمت و مقرون به‌صرفه آیفون‌های ۲۰۱۸ باشد.

ال جی قرار است تنها تامین‌کننده پنل و نمایشگرهای ال سی دی (LCD) مدل ارزان قیمت و مقرون به‌صرفه آیفون‌های ۲۰۱۸ باشد.
ال جی تنها تامین‌کننده نمایشگرهای ال سی دی آیفون‌های ۲۰۱۸ اپل خواهد بود اما همچنان سامسونگ بزرگ‌ترین تامین‌کننده پنل‌های اولد آیفون به شمار می‌رود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایتنا، دو هفته پیش بود که معلوم شد اپل سرانجام با شرکت ال جی بر سر تامین و تولید پنل‌های اولد موردنیاز برای ساخت مدل‌های جدید آیفون به توافق رسیده است.
طبق اخبار قبلی می‌دانیم که در نیمه دوم سال جاری ۲۰۱۸ میلادی، احتمالا ماه سپتامبر، باید منتظر معرفی و رونمایی اپل از سه گوشی جدید باشیم که قرار است بعنوان جایگزین‌های آیفون ۱۰ کنونی وارد بازار شوند. اپل آیفون‌های ۲۰۱۸ را در دو نسخه ۵.۸ و ۶.۵ اینچی با صفحه نمایش اولد و یک نسخه ارزان‌ قیمت‌تر ۶.۱ اینچی با نمایشگر ال سی دی معرفی و روانه بازار خواهد کرد.

حالا تازه‌ترین گزارش‌ها نشان می‌دهد شرکت کره‌ای ال جی قرار است تنها تامین‌کننده پنل و نمایشگرهای ال سی دی (LCD) مدل ارزان قیمت و مقرون به‌صرفه آیفون‌های ۲۰۱۸ باشد. این بدان معناست که نمایشگرهای ال سی دی آیفون ۶.۱ اینچی از سوی شرکت ال جی تامین و تولید می‌شود. این در حالیست که به نظر می‌رسد همچنان بزرگ‌ترین و محوری‌ترین تامین کننده پنل‌های اولد برای اپل، سامسونگ است و هنوز اپل نتوانسته از وابستگی خود به این شرکت کره‌ای که از قدرتمندترین رقبایش است، بکاهد.

این در حالیست که چندی پیش گزارش‌ها نشان می‌داد اپل بالاخره توانسته از وابستگی خود به سامسونگ بکاهد و با ال جی دیسپلی بر سر تامین بخش اعظمی از نمایشگرهای اولد ( OLED) با آن به توافق برسد. اپل مدت‌ها بود که برای جایگزینی سامسونگ با شرکت‌های بزرگی همچون ال جی، شارپ و ژاپن دیسپلی بر سر تامین پنل‌های اولد که نیازمند فناوری خاص و نوین بوده و هزینه نهایی زیادی برای تولیدکننده دارد، تلاش‌های فراوانی می‌کرد تا این که بالاخره موفق شد در این میان با ال جی بر سر قیمت و تعداد پنل‌های نمایشگر مورد نیازش کنار بیاید.

اما ال جی تنها بخش کوچکی از پنل‌های اولد موردنیاز آیفون‌های ۲۰۱۸ را خواهد ساخت و هم‌چنان بخش اعظمی از آن توسط سامسونگ تامین خواهد شد. ال جی قرار است ۲۰ میلیون پنل و نمایشگر ال سی دی به اپل تحویل دهد و تنها تامین کننده صفحه نمایش آیفون ۶.۱ اینچی مدل ۲۰۱۸ باشد. همچنین ال جی ۲ ال ۴ میلیون پنل اولد را نیز تولید کرده و در اختیار این غول تکنولوژی آمریکایی قرار می‌دهد تا درصورت لزوم، تعداد آن را افزایش دهد.

یکی از مهم‌ترین دلایل جایگزینی سامسونگ با سایر شرکت‌های تولیدکننده پنل‌های اولد، میزان قیمت بالایی بود که سامسونگ در ازای تامین این نمایشگرهای با کیفیت و جدید از اپل درخواست و دریافت می‌کرد.

هزینه پنل‌های اولد همان عامل افزایش قیمت گوشی آیفون ۱۰ بود که موجب شد درنهایت میزان فروش این پرچمدار به میزان قابل توجهی کاهش یابد. بنابراین اپل احتمالا برای سه مدل جدید آیفون که در ماه سپتامبر سال جاری ۲۰۱۸ میلادی معرفی می‌کند، قصد دارد یکی از آن‌ها را با نمایشگر ال سی دی بسازد تا مقرون به صرفه شود و از آن طرف نیز، قیمت پنل‌های اولد بکار رفته در آیفون‌های دیگر را با قیمت نهایی کمتری تولید کنند.

۱-GoldStar 2-Lak-Hui Chemica. GoldStar. Lucky-GoldStar 3- Future’s Technology. 4- Life’s Good
۱-تلویزیون های اولد ال جی بازار جهانی را تغییر می‌دهند
۲-سرمایه گذاری درتلویزیون های اولد ال جی و بازاراستراتژیک
۳-تلویزیون های اولد ال جی وپیش بینی بازارآینده
۴-نگاهی به قوت و ضعف‌های ال جی در مقایسه با رقبا
۵-نگاهی به قوت و ضعف‌های ال جی در مقایسه با رقبا-مطالعه موردی گوشی های همراه ال جی
۶-نگاهی به قوت و ضعف‌های ال جی در مقایسه با رقبا-مطالعه موردی هوگشی های همراه
۷-همکاری ال‌جی و شرکت Meridian Audio برای ارائه سیستم‌های صوتی با کیفیت بالا
۸-نقش پیشگامانه ال‌جی در بازار لوازم سرگرمی خانگی
۹-ال‌جی مطمئن در تسخیر بازار تلویزیون‌های فوق‌پیشرفته و پریمیوم(پادشاه تلویزیون ها)
۱۰-ال‌جی مطمئن در تسخیر بازار تلویزیون‌های فوق‌پیشرفته و پریمیوم(پادشاه تلویزیون ها)وخلق تقاضای آینده محور
۱۱-نقش پیشگامانه ال‌جی در بازار لوازم سرگرمی خانگی
۱۲-پیشگامی در بازار جهانی OLED
۱۳-توسعه نفوذ تلویزیون‌های ۴K Ultra HD در بازاربا رویکرد خلق مشتریان خشنود
۱۴-تجربه کاربری شگفت‌انگیز از طریق webOS 2.0
۱۵-تقویت رقابت محصولات صوتی و آی.تی،جست وجوی فرصت های جدید
۱۶-نگاهی به آینده بازار ال جی جی ۶ پس از معرفی گلکسی اس ۸ سامسونگ
۱۷-نگاهی به آینده بازار ال جی جی ۶ پس از معرفی گلکسی اس ۸ سامسونگ-ادامه
۱۸-رقابت ال جی با کاهش قیمت فبلت وی ۳۰ ،با گلکسی نوت ۸
۱۹- همکاری شرکت اپل با ال‌جی
۲۰-شرکت LG Display؛ فرمانروای بازار جهانی LCD بزرگ برای هفتمین سال متوالی
۲۱-رقابت شانه به شانه سامسونگ و ال جی در بازار پنل های OLED
۲۲-رقابت شانه به شانه سامسونگ و ال جی در بازار پنل های OLED
۲۳-رقابت ال جی و ایسر در بازار دستگاه های AIO مجهز به سیستم عامل کروم (کدام برنده است؟!)
۲۴-دوئل سامسونگ و ال جی در بازار جهانی لوازم خانگی
۲۵-چینی‌‌ها برای تولید OLED با سامسونگ و ال‌جی رقابت میکنند
۲۶-تولیدکنندگان تلویزیون های چینی درصدد ورود به بازار جهانی و رقابت با ال جی و سامسونگ هستند
۲۷-گام های بزرگ ال جی درتولیدOLED

تجزیه و تحلیل / ماتریسSWOT   ال جی دربازارهای جهانی

ماتریس ۵ نیروی پورتر در شرکت LG

استراتژی ماتریس پورتر در شرکت LG

استراتژی رقابت درشرکت LG

پیامدهای ۵ نیروی پورتر درشرکت LG

تجزیه و تحلیل PESTELدرشرکت ال جی

نقش تجزیه و تحلیلPESTELدر موفقیت کسب وکارها

مطالعه موردی کامل در مورد استراتژی بازاریابی زندگی خوب (LG)

آمیخته بازاریابی ال جی

استراتژی محصول ال جی

محصولات مختلف ارائه شده توسط ال جی

استراتژی قیمت گذاری ال جی

استراتژی مکان و توزیع ال‌جی

استراتژی بازاریابی و تبلیغات  ال جی

تجزیه و تحلیل SWOT ال جی با نگاه جامع

مخاطبان هدف ال جی

تقسیم بندی، هدف گذاری، موقعیت یابی در استراتژی بازاریابی LG–

ماموریت.چشم انداز و شعار ال جی

مزیت رقابتی در استراتژی بازاریابی ال جی

ماتریس BCG در استراتژی بازاریابی ال جی

تحلیل رقابتی در استراتژی بازاریابی ال جی

ورود به بازارهای جدید

تحلیل مشتری در استراتژی بازاریابی ال جی

مزیت رقابتی ال جی چیست؟

بازار هدف ال جی کیست؟(سن مخاطبان)

لوگوی Lg به چه معناست؟

تحلیل رقبا در ال جی( درکشور هند)

Videocon Internationalرقیب بومی ال جی در هند

سونی،رقیب دیگر ال جی در هند

MIRC Electronics رقیب محلی ال جی

نوکیا وHCL Infosystemsرقبای دیگر ال جی

استراتژی ترفیع

SWOT analysis ال جی در هند

با ۱۳۷ اسلاید تخصصصی

دانلود و خرید ۷۲۰۰۰تومان

 

جهت خرید مقاله کلیک کنید

آخرین مطالب

درباره ما

سایت پژوهش کارا در راستای ارائه خدمات علمی و مشاوره ای و با رویکرد مشارکت جویانه ایجاد شده است و هدف آن خدمات متناسب با نیاز سروران گرامی اعم از ؛ دانشجویان ، استادان راهنما ، فعالان کسب و کارهای بزرگ ،متوسط و کوچک می باشد.

آمار

ارتباط با ما

آدرس : تبریز – شهرک شهید یاغچیان

تلفن : 09144067323 – 09142183819

ایمیل : gaffarim3@yahoo.com

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

۷ روز هفته، ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
جهت خرید مقاله کلیک کنید