جهت خرید مقاله کلیک کنید

پاورپوینت گوگل،شرکتی که دانشگاه کارآفرینی جهان است

 گوگل شرکتی که دانشگاه کارآفرینی جهان است

داشتنِ سطح بالای فرهنگ سازمانی دیگر یک گزینه اختیاری نیست. کارمندان امروزی، آن را به‌اندازه‌ی حقوق و مزایا مهم می‌دانند. در حقیقت، در کنار مزایای سنتی، انتظار می‌رود که یک شرکت، فرهنگ سازمانی بالایی نیز داشته باشد. فرهنگی که در یک سازمان مفید است، ممکن است در سازمانی دیگر مؤثر نباشد، اما از بررسی شرکتهایی که به‌خوبی آن را اجرا می‌‌کنند می‌توانید نکات زیادی را یاد بگیرید و فرهنگِ سازمانی خود را بسازید.
وقتی سخن از انگیزش کارکنان به میان می آید بی هیچ تردیدی شرکت گوگل در مقایسه با سایر شرکت ها در جایگاه ویژه ای قرار می گیرد.
گوگل در سال ۲۰۱۴از نظر مجله فورچون به عنوان “بهترین شرکت برای کار کردن ” عنوان گرفت.این سازمان برای پنجمین بار در چنین جایگاهی قرار می گیرد. اگرچه از زمان شکل گیری این شرکت خیلی نمی گذرد اما در این مدت گوگل توانسته است بیش از پنجاه هزار نفر از برجسته تررین و مستعد ترین کارکنان را بدست آورد که به میلیونها نفر در سرتاسر جهان خدمت می کنند.
در هر حال آن چیزی که در گوگل مثال زدنی است این است که در حالی که کارکنان خود را نازپرورده می کند از آنها بهترین و برجسته ترین ایده ها و محصولات را بدست می آورد. مدل رهبری و ایجاد انگیزش در شرکت گوگل نظریه های سنتی رهبری را واژگون می کند که بیشتر بر نتایج متمرکز می شوند تا بر مردمانی که آن نتایج را ایجاد می کنند. فرهنگ و فلسفه کاری شرکت گوگل چنین است:”خلق شادترین و بهره ور ترین محیط کاری در جهان”
در روزهای اولیه شکل گیری گوگل، پایه گذاران آن به جستجوی سازمانهایی پرداختند که در مراقبت و نگهداری کارکنان، راه اندازی نو آوریهای فوق العاده و توسعه برندهای واقعا جذاب، مشهور بودند. قصد چنین جستجویی این بود که بتوانند بهترین استددادها را جذب و نگهداری کنند.

۳رازموفقیت شرکت گوگل

بسیاری از آدم ها فکر می‌ کنند که راز موفقیت شرکت گوگل قصد استخدام تمام افراد باهوش و خلاق دنیا است . البته تمام افرادی که در گوگل کار می‌کنند هم نمی ‌توانند به فرد چندان موفقی تبدیل شوند. گوگل محصولات زیادی تولید کرده که بسیاری از آن‌ها با شکست روبه‌ رو شده است؛ اما همچنان به عنوان یکی از تاثیرگذارترین شرکت‌ های دنیا شناخته می ‌شود. این شرکت برای اینکه بتواند تیم‌ های موفقی داشته باشد، چهار راه‌ کار دارد. در این مقاله این سه راه کار را بررسی خواهیم کرد.

 

  1. امنیت روانی

انسان ‌ها ممکن است خیلی سخت همدیگر را ببخشند و این موضوع در محیط‌ هایی که رقابت بسیار زیاد باشد، بیشتر دیده می ‌شود. در شرکت‌ های مختلف این حس وجود دارد که کارها به‌ شدت زیر نظر است و کارمندان و مدیران منتظر دیدن یک اشتباه از سوی افراد مختلف هستند. چنین حسی باعث می‌شود که کارمندان نتوانند به خوبی در محیط شرکت کار کنند و همیشه اضطراب دارند. اگر بتوان این حس را از بین برد، همه در بهترین حالت ممکن کار خواهند کرد.

 

  1. مفهوم کار

در شرکت گوگل همیشه به این موضوع اشاره می شود که کارمندان باید مفهوم کاری که انجام می‌ دهند را در زندگی خودشان درک کنند. گوگل می ‌گوید بیشتر کارمندانی که دارد، با یک دلیل خاص کار می ‌کنند. آن ‌ها دلیل‌ های شخصی خاص خودشان را برای کار دارند.

  1. نظم و ترتیب

این موضوع در تمام شرکت ‌ها دیده می ‌شود. همه باید بدانند که چه کاری انجام می ‌دهند و باید با هدف ‌های خود آشنا باشند. در کوتاه مدت می ‌توان کارها ‌را انجام داد؛ اما برای انجام دادن آن‌ ها در طولانی مدت، باید برنامه ریزی دقیقی داشت. اگر بتوان یک برنامه ‌ریزی خوب برای فعالیت ‌های شرکت به وجود آورد، قطعا می ‌توانید با نظم بهتری کار کرد و تمام افراد هم می‌ دانند که باید چه کاری انجام دهند.

کارآفرینی سازمانی و نوآوری در شرکت گوگل

از زمانی که گوگل در سال ۱۹۹۸ پایه گذاری شد یکی از نوآورانه ترین شرکت ها در جهان است و شرکت در بالای لیست در کنار شرکت های پیشرویی همچون اپل، رتبه بندی می شود. کارآفرینی سازمانی و نوآوری قلب و روح موفقیت شرکت گوگل است.

گوگل در ابتدا کسب و کار خود را در یک گاراژ در کالیفرنیا، منلو پارک، سانتا مارگاریتا، شماره ۲۳۲ راه اندازی کرد. در سال ۱۹۹۹، گوگل به یک دفتر جدید در پالو آلتو در دانشگاه استنفورد در سیلیکونولی نقل مکان کرد تا فضایی را برای چند کارمند جدید ایجاد کند.

در سال ۱۹۹۹، گوگل اولین سرمایه گذاری بزرگ را معادل ۲۵ میلیون دلار سرمایه از دو شرکت مستقر در سیلیکونولی دریافت کرد. خلاصه ای از تاریخچه گوگل را می توانید در زیر بخوانید

مراحل رشد گوگل

  1. برین و پیج(Brin and Page)   موتور جستجویی اختراع کردند که وب را جستجو می کرد و میلیون ها کاربر را جذب کردند، ولی  هیچ درآمد واقعی ایجاد نمی کرد.
  2. گوگل ظرفیت سرچ یا جستجوی خود را به AOL Yahoo! و غیره فروخت. این همکاری درآمد تولید کرد و یک موج جدید از تقاضاها ها برای سرچ را ایجاد کرد در نتیجه  گوگل بعنوان یک کسب و کار مورد توجه قرار رگفت.
  3. گوگل یک مدل زیرکانه برای فروش تبلیغات در کنار نتایج جستجو ها ایجاد کرد که AdWords (تبلیغات لغتی) نامیده می شد. علاوه بر این تبلیغ کنندگان تنها زمانی پول پرداخت می کنند که کاربران بر روی لینک کلیک کنند. در نتیجه به یک کسب وکار اینترنتی پیشرو تبلیغات تبدیل شد.
  4. گوگل سرویس اولیه “جی میل” را ایجاد کرد. این موفقیت به گوگل توانایی مرتبط کردن تبلیغات خود را به هر نوع از محتوای وب و نه فقط نتایج جستجوی خودش، می داد.
  5. گوگل از ثروت بادآورده خود از تبلیغات برای تامین مالی تعداد زیادی از سرویس های جدید شامل Google Desktop (امکانات اطلاعاتی که مستقیماً از صفحه کامپیوتر شخصی کاربر قابل دسترسی هستند)، Google Scholar (یک ابزار برای جستجوی مقالات آکادمیک)، Google Chrome (یک جستجوگر جدید اینترنت)، استفاده کرد. این شرکت همچنین در طی سالها خدمات  دیگری را شامل Google Earth،  Google Docs راه اندازی کرد و  یوتیوب را خرید.

استراتژی های گوگل

  1. تنوع خدمات گوگل

استراتژی اولیه گوگل “ایجاد تنوع” بود. گوگل به استراتژی تنوع از طریق کارآفرینی سازمانی و نوآوری دست یافت. این موضوع گوگل را قادر به افزایش پیشنهادات کاری و افزایش توان رقابت کرد. در رهبری صنعت، گوگل از استراتژی تهاجمی از طریق نوآوری مداوم محصولات خود و گسترش آن به سایر صنایع همچون گوشی های موبایل، نقشه ها، وبلاگ نویسی، اخبار، سلامت و غیره، استفاده کرد.

  1. تمایز خدمات گوگل

 گوگل مرتبط ترین نتایج جستجو را در هر تعداد موضوع که ممکن بود برای کاربران اینترنت فراهم کرد. همچنین گوگل با  بین المللی سازی از طریق سرچ به زبان های دیگر را امکانپذیر ساخت. در واقع گوگل در متنوع سازی خدماتی متمایز را ارائه داد که سایر موتورهای جستجو آن را نداشتند مانند Google Translate

کارآفرینی سازمانی و نوآوری در گوگل

کارآفرینی سازمانی واژه ایست که برای شرح رفتار کارآفرینانه درون سازمان های متوسط و بزرگ استفاده می شود. کارآفرینی سازمانی می تواند با هدف ایجاد یک کسب و کار جدید در درون شرکت ها  از طریق نوآوری در محصولات و فرآیند ها و توسعه بازار، باشد.

قلب و روح گوگل بر پایه کارآفرینی است. فعالیت شرکت در دانشگاه استنفورد شروع شد.

مدل مدیریت گوگل شبیه سایر شرکت های با تکنولوژی بالا همچون مایکروسافت، اپل و سیسکو است.  گوگل شرکت های زیادی را اطراف دفتر مرکزی خود خرید. ظاهر، مکان و فرهنگ کمپانی شبیه یک دانشگاه  است. مهم نیست که شما با دوچرخه از ساختمانی به ساختمانی دیگر بروید و کارکنانی را ببینید که در حال بازی کردن والیبال در فضای باز هستند.

بازاریابی گوگل یا گوگل مارکتینگ چگونه کار می‌کند؟

یکی از روش‌های بازاریابی بسیار مناسب که امروزه خیلی مورد توجه قرار گرفته، بازاریابی گوگل است. گوگل مارکتینگ بستر جستجوهای فراوانی از سرتاسر دنیا بوده و برای هر مشکل و هر سوال، پاسخ و راهکار دارد. تصور کنید، تبلیغ در این شبکه گسترده، چقدر مخاطب برای شما به ارمغان خواهد آورد.

در ادامه این مطلب به بررسی یکی از روش‌های مستقیم تبلیغ در گوگل و بازاریابی از این روش پرداخته‌ایم. همچنین با گوگل ادز، یا تبلیغات گوگل که جهت بازاریابی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیشتر آشنا خواهیم شد؛ همراه ما بمانید.

چگونه در گوگل بازاریابی کنیم؟

یکی از باارزش‌ترین منابع بازاریابی در اینترنت با بیش از یک میلیارد بازدیدکننده در هر ماه، گوگل است. اگر آغاز به جستجوی تبلیغات آنلاین کرده‌اید، احتمالاً درباره ارزش استفاده از گوگل در بازاریابی خبر دارید. در این موتور جستجو روش‌های مختلفی برای بازاریابی وجود دارد.

گوگل علاوه بر موتور جست‌وجوی قدرتمند خود، صاحب کمپانی‌های بزرگ دیگر، نظیر یوتیوب نیز است. از طرفی با در اختیار داشتن یک صفحه نمایش گسترده، شامل تعداد زیادی وب‌سایت مرتبط، روشی بهینه و پربازده برای کسب مخاطب هدفمند است.

در حالی که استراتژی‌هایی مانند بهینه‌سازی موتور جست‌وجو یا سئو می‌توانند کمک زیادی به تولید بازدهی برای تجارت شما کنند، سر راست‌ترین راه بازاریابی از طریق Google، استفاده از تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک یا PPC است.

اما گوگل مارکتینگ انجام می‌شود؟ چطور می‌شود از آن استفاده کرد؟ در ادامه اصول تبلیغات PPC و نحوه آغاز کار با آن را در این نوشتار، مرور خواهیم کرد.

تبلیغات PPC چیست؟

تبلیغات PPC

قبل از اینکه بتوانیم به بازاریابی گوگل بپردازیم، ابتدا باید مشخص کنیم تبلیغات PPC یا تبلیغات کلیکی چیست. در اینجا یک نمای کلی از آنچه که گوگل مارکتینگ، انجام می‌دهد، خواهیم داشت:

تبلیغات PPC در کجا نمایش داده می‌شوند؟

PPC، تبلیغات محصولات شما را در جستجوی گوگل و صفحات وب نمایش می‌دهد. با جست‌وجو در Google می‌توانید نمونه‌ای از شکل ظاهری آن را مشاهده کنید. حتماً تجربه داشته‌اید که با جستجو برخی کلمات، نتایج متفاوتی را مشاهده کنید.

متفاوت نه از نظر موضوع، بلکه از نظر ظاهری. یک یا چند لینک نتیجه که بالاتر از سایر نتایج هستند و با عنوان AD یا آگهی، برچسب گذاری شده‌اند. وقتی روی این لینک‌ها کلیک کنید، به یک صفحه تبلیغاتی وارد خواهید شد. این تبلیغات، همان تبلیغات PPC هستند.

با تبلیغات PPC به چه نتیجه‌ای خواهیم رسید؟

مقصود PPC، تولید بازدیدکنندگان واجد شرایط با هدف قرار دادن آنها به وسیله محتوای مربوطه است. بازدیدکنندگان واجد شرایط، افرادی هستند که به احتمال زیاد محصولات شما را می‌خرند یا از خدمات شما استفاده می‌کنند. تبلیغات PPC به شما کمک می‌کند تا با این افراد ارتباط برقرار کنید و آنها را وادار کنید تا از محصولات شما دیدن کرده و در مرحله بعد، خرید کنند.

محتوای مربوطه، یعنی محتوایی که با کلمات کلیدی سرچ شده، مطابقت داشته باشد. در بازاریابی گوگل، می‌توانید از کلمات کلیدی برای هدف قرار دادن مخاطب مناسب استفاده کنید. وقتی محتوایی مربوط به سرچ انجام شده، به عنوان تبلیغ نمایش داده شود، احتمال کلیک روی آن، بسیار بیشتر است.

PPC چگونه کار می‌کند؟

در ادامه درباره روش کار PPC صحبت خواهیم کرد:

پلت فرم گوگل ادز

گوگل ادز

بستر اصلی بازاریابی گوگل یا گوگل مارکتینگ مربوط به PPC، گوگل ادز است مگر اینکه به دنبال ایجاد PPC در جایی غیر از Google مانند Bing باشید. گوگل ادز، مرکز اصلی برای مدیریت PPC در کل موتور جست‌وجو است. حال باید برویم سراغ اینکه:

GOOGLE ADS چگونه کار می‌کند؟

برای اینکه با گوگل ادز کار کنید، ابتدا باید بفهمید چه کلمات کلیدی را می‌خواهید هدف بگیرید. کلمات کلیدی باعث می‌شوند تا تبلیغ شما در نتایج مربوطه نشان داده شود. با استفاده از ابزارهایی مانند Keyword Planner می‌توانید کلمات مربوط به محصولات یا خدمات خود را بیابید.

در گوگل ادز، می‌توانید کلمات کلیدی انتخابی خود را پیشنهاد دهید. برای اطمینان از اینکه بودجه خود را هدر نخواهید داد، می‌توانید برای هر کلمه کلیدی حداکثر پیشنهاد تعیین کنید. به همین دلیل توصیه می کنیم آموزش کامل تبلیغات گوگل که توسط پایگاه دانش جی ادز تولید شده را با دقت مطالعه نمائید.

هنگامی که مجموعه اولیه کلمات کلیدی خود را انتخاب کردید، چند تبلیغ برای هدف قرار دادن آنها ایجاد کنید. این تبلیغات باید شامل عنوان و متاتگ‌هایی باشند که در نتایج جست‌وجو و صفحات فرود نشان داده می‌شوند.

هر زمان کسی کلمه کلیدی پیشنهادی شما را جست‌وجو کند، Google Ads بررسی خواهد کرد که بالاترین پیشنهاد ‌دهنده برای آن کلمه کلیدی کدام است. اگر برنده شوید، Google تبلیغات شما را بالاتر از نتایج جستجوی اصلی قرار خواهد داد. زمانی هزینه تبلیغات گوگل را پرداخت می‌کنید که شخص روی لینک شما کلیک کند.

تبلیغات PPC خود را بهینه کنید

  • کلمات کلیدی مرتبط را انتخاب کنید: کار خود را با انتخاب کلمات کلیدی برای هدف قرار دادن تبلیغات گوگل آغاز کنید. اطمینان حاصل کنید که کلمات کلیدی انتخابی، به آنچه می‌فروشید مربوط هستند.
  • قصد کاربر را در نظر بگیرید: این نکته به استفاده از محتوای مرتبط، وابسته می باشد. باید با علت اینکه چرا کاربران در جستجوی کلمات کلیدی مورد نظر شما هستند، آشنا باشید. بدانید که آنها به دنبال چه هستند، بنابراین می‌توانید محتوایی که می‌خواهند را برایشان تولید کنید.
  • ایجاد یک تجربه کاربری خوب: متقاعد کردن افراد به کلیک روی لینک، پایان کار نیست. بعد از این هدف، باید آنها را مجاب کنید تا از شما خرید کنند. بهترین تجربه کاربری ممکن را ایجاد کنید. از تاکتیک ‌هایی مانند طراحی وب خوب (و دوباره محتوای مرتبط) استفاده کنید تا مردم خرید کنند.
  • بازدید کنندگان را دوباره هدف بگیرید: اگر کسی اولین بار خرید نمی‌کند، نگران نباشید. اگر برای جمع‌آوری ایمیل افرادی که روی تبلیغ شما کلیک می‌کنند از فرم‌های ضبط ایمیل استفاده کنید، بعداً می‌توانید با تبلیغات مشوق، دوباره آنها را هدف بگیرید. درباره ریمارکتینگ گوگل ادز بیشتر بدانید.
  • کمپین خود را کنترل کنید: هنگامی که چند تبلیغ PPC ارائه دادید، نتایج فوری کمپین‌های PPC خود را مشاهده خواهید کرد. اما پس از ایجاد، آن را نادیده نگیرید. بلکه مدام آن را کنترل کنید تا بدانید چه چیزی برای شما سودمند است و چه چیزی سودمند نیست.

نکات نهایی درباره بازاریابی گوگل یا گوگل مارکتینگ

در این نوشتار به بررسی ساده‌ترین روش بازاریابی گوگل یا گوگل مارکتینگ پرداختیم. روش پرداخت به ازای هر کلیک یا تبلیغات PPC. در این روش، لینک تبلیغ شما، برای کلمات کلیدی هدف‌گذاری شده، در صفحه اول و بالاتر از نتایج اصلی نشان داده می‌شود. زمانی که کاربر روی لینک کلیک کند، شما موظف به پرداخت هزینه هستید.

گوگل : موتور جستجوی اینترنتی

در سال ۲۰۰۲ ، خوانندگان سایت brandchannel . com متعلق به اینترنتتد ، با حذف امتیاز کوکا کولا و استارباکس ( Starbucks ) ، « موتور جستجوی اینترنتی » گوگل را « نام تجاری سال » شناختند.

این موفقیت به دلایل گوناگونی ، قابل توجه است :

  • google تنها از سال ۱۹۹۸ کار خود را آغاز کرده است.

  • هرگز تبلیغات تلویزیونی نداشته است.

  • برای اطلاع رسانی ، بیشتر متکی به توصیه ی کلامی است.

  • روی سایت خود به جز اسم گوگل ، هیچ تصویری از نام تجاری اش ارایه نمی دهد.

  • هرگز یک آژانس تبلیغاتی یا بازاریابی استخدام نکرده است.

google ، نام تجاری جهانی ای است که با همه ی نام های تجاری دیگر تفاوت دارد. در واقع گاه حتی خطاب « نام تجاری » به آن ، عجیب به نظر می رسد. ذهن ما آن قدر شرطی شده است که فکر می کنیم ، برندینگ فقط پیرامون کالا یا سرویسی با تبلیغات چشمگیر ، معنا می دهد. در مورد google ، برندینگ آن چیزی نیست که پیرامون سرویس اش شکل گرفته باشد. در عمل سرویس آن ، برندینگ آن هم هست.

نام تجاری google و موتور جستجوی گوگل

نام تجاری google و موتور جستجوی گوگل یکی هستند. بین برداشت ذهنی و واقعیت آن ، هیچ فاصله ای وجود ندارد. نام های تجاری ای از قبیل نایکی و استارباکس به داشتن این فاصله متهم می شوند. ولی در مورد گوگل ، برداشت ذهنی همه ، براساس تجربه شان در استفاده از آن شکل گرفته است. و از این تجربه آسان تر وجود ندارد.

دقیق ترین پاسخ ها

حتی کسانی که برای اولین بار وارد صفحه ی آن می شوند ، می دانند چگونه از آن استفاده کنند . نام گوگل را می بینند . کادر جستجو را در کادر تایپ می کنند. و چند ثانیه بعد ، نتایج ، جلویشان ظاهر می شود.

پیچیدگی و پیشرفتگی نرم افزار google باعث می شود که دقیق ترین پاسخ ها را بتوان در شبکه یافت. بیشتر جستجو گران ، در همان اولین صفحه ی نتایج که بسیار ساده و بدون هیچ پیچیدگی ، در زمینه ای سفید ، جلوی روی شان ظاهر می شود . پاسخ مورد نظر خود را می یابند.

منابع درآمدی GOOGLE

google برای کاربران شبکه ، یک سرویس رایگان است. پول خودش را از جای دیگری در می آورد. در درجه ی اول از آگهی دهندگان که این ها هم به دو گروه تقسیم می شوند . یک سری آگهی های بزرگ هستند که قسمت بالای صفحه ی نتایج جستجو ظاهر می شوند. که در واقع اسپانسر ها و حمایت کنندگان اصلی گوگل می باشند.

و گروه دیگر آگهی هایی هستند که در کادر های کوچک در کنار صفحه و زیر تیتر ( Google Ad World ) دیده می شوند. هر دو گروه آگهی ها ، در سایه ای آبی رنگ می آیند که کاربران بتوانند بین آن ها و نتایج جستجوی شان ، تمایز قایل شوند. این شیوه ی تبلیغ مرتبط ، به گوگل امکان می دهد که از آگهی های کوچک هم مثل آگهی های بزرگ ، درآمد داشته باشد.

تبلیغ کنندگان ، منبع اصلی درآمد گوگل

با این وجود ، گر چه که تبلیغ کنندگان ، منبع اصلی درآمد گوگل هستند . ولی اجازه ندارند شکل یا حس خاصی را به سایت گوگل دیکته کنند. اجازه ی گذاشتن لوگو یا تصویر و آرم شرکت شان را هم ندارند ، فقط نوشته ی خالی و آدرس لینکی که از طریق آن می توان به وب سایت مربوط راه یافت.

تا به حال ، google به شیوه ی آگهی مبتنی بر متن که از نتایج جستجو جداست ، پایبند بوده است. و هنوز هدف شرکت ، گردآوردن دقیق ترین نتایج موجود در شبکه ی اینترنت و ایجاد یک سایت غیر شلوغ و متمرکز بر جستجوست. شرکت ادعا می کند که این رویکرد فشرده سازی تبلیغات اینترنتی ، به نفع آگهی دهندگان خواهد بود.

« سرگی برین » ( Sergy Brin ) ، یکی از مؤسسان و رئیس گوگل می گوید :

« مسیر روابط تبلیغاتی ما ، مهر تأییدی بر کیفیت بالا و مطلوبیت سرویس ماست. »

در پایان سال ۲۰۰۰ ، آگهی دهندگان گوگل متوجه شدند که متوسط کلیک ( Click ) کاربران روی کادر تبلیغاتی آن ها از طریق گوگل ، چهار تا پنج بار بیشتر از پیام های استاندارد تبلیغاتی آن ها در هر جای دیگر شبکه است.

معرفی پلت فرم بازاریابی گوگل

برخورد با کاربران

google همواره الگوی طبیعی و مثالی موتور های جستجو باقی مانده است . چرا که تمام تبلیغاتش ، از متن اصلی مجزا هستند. می توان گفت که شاید گوگل باید تعدادی از آگهی دهندگانش را از دست بدهد . چون فضای بسیار کوچکی را به آنها اختصاص می دهد . آن ها را از متن اصلی جدا می سازد و اجازه ی استفاده از لوگو یا آرم شرکت را به آن ها نمی دهد.

ولی دلیل اینکه آگهی دهندگان بدون هیچ نگرانی و هراسی ، باز هم در گوگل آگهی می دهند ، این است که تا به حال پر طرفدار ترین ابزار جستجو در شبکه بوده است. مردم به گوگل اعتماد دارند و این همان چیزی است که شرکت ها می خواهند ، به درون آن راه بخرند.

نکته اینجاست که اگر گوگل فضای بیشتر و کنترل تصویری بیشتری به مشتریان تبلیغات چی اش می داد ، آگهی ها  -و خود سرویس جستجو – آن قدر تأثیر گذار نمی بود.

گر چه در گوگل هم معابر و راه هایی به سرویس های اینترنتی عمومی تر و از جمله ابزار خرید مقایسه ای جدیدش وجود دارد . ولی باز هم توانسته است خود را از شلوغی و درهم ریختگی سایت های آگهی دهنده ، دور نگه دارد.

اینکه آیا فشار جامعه ی تبلیغاتی ، در نهایت گوگل را وادار خواهد کرد آگهی های بیشتر و پر جلوه تری را ارئه دهد یا نه ، هنوز مشخص نیست . در حال حاضر ، گوگل می داند که سادگی ، استفاده ی آسان و مینی مالیسم ، سه اصل مقدسی هستند که باعث می شوند کاربران هر چه بیشتر از گوگل استفاده کنند.

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”مقالات پیشنهادی” txt_align=”justify” style=”۳d” color=”mulled-wine”]

جستجوی کلمات کلیدی برای سئو

رمز موفقیت گوگل

توصیه ی کلامی :

اینترنت باعث شد که افراد جامعه ، بیش از هر زمان دیگری از نظر تکنولوژیکی با هم مرتبط باشند. این ارتباط به گوگل کمک کرد که بیشترین مقدار توصیه های کلامی در تاریخ را به دست آورد.

حضور فراگیر :

گوگل در همه جای شبکه حضور دارد ، چون توسط بسیاری از وب سایت های بزرگ دیگر هم برای گردآوری لیست جستجو ، مورد استفاده قرار می گیرد. گوگل برای جذب بازدید کنندگان جهانی و چند زبانه نیز ، تعداد زیادی در سایت های بین المللی و به زبان های گوناگون دارد.

مقاله بازاریابی
آمازون

تجربه :

در گوگل ، خود نام تجاری ، تجربه ی آن هم هست. نظر گاه گوگل ، نسبت به نام تجاری اش از بیرون به داخل است. و تمرکز خود را با قدرت تمام بر تجربه ی کاربران قرار داده است. گوگل ، تبلیغ دهندگان را افراد درجه ی اول ، و بازدید کنندگان را افراد درجه ی دوم قرار نمی دهد . می داند اگر تعداد بازدید کنندگانش را بالا نگه دارد ، به طور اتوماتیک ، تبلیغ دهندگان بیشتری هم جذب خواهد کرد.

تکنولوژی :

گوگل راه استفاده ی درست از تکنولوژی را نشان می دهد. از نرم افزار های بسیار پیچیده ، برای به وجود آوردن وب سایتی بسیار ساده استفاده می کند. حتی ناکار آزموده ترین کاربران کامپیوتر هم می توانند بدون مشکل از آن استفاده کنند.

ابزار بازاریابی گوگل که برای کمپین‌ها باید از آن استفاده کنید

اگر به اطرافتان نگاه کنید حتما نشان‌هایی از دیجیتال مارکتینگ را خواهید دید. البته نسبت به چندین سال قبل تکامل بسیاری داشته و هر روز هم به روز می‌شود و دیگر تبلیغات پاپ‌آپ آزاردهنده دهه‌های گذشته را در آن نمی‌بینید. قرن بیست‌ویکم تغییرات پیشرفته و گاهی پیچیده و فنی هم داشته است که می‌توان گفت تنها یک شرکت مسئولیت این امر اخیر را پذیرفته است و آن هم کسی نیست جز گوگل!
شاید بعضی‌ها با این حرف مخالف باشند اما بدون شک گوگل پادشاه جستجو است و ابزارهای برای بهبود استراتژی های بازاریابی B2B و B2C که در اختیار من و شما به صورت رایگان قرار می‌دهد از بهترین‌ها هستند. پس باید تلاش کنید که در جایگاه‌های نمایش خوبی در این بهترین قرار بگیرید که برای شروع لیستی از این ابزارها آماده کرده‌ایم که در کسب‌وکارتان از آن بهره‌مند شوید.

Google Keyword Planner

ابزار تحقیق کلمات کلیدی گوگل ادز ابزاری است که به شما در برنامه‌ریزی و ایجاد کمپین‌ها کمک می‌کند. با شناسایی کلمات مرتبط و مورد هدف شما می‌توانید آنها را با هم مقایسه کنید و بسنجید که با تعیین بودجه کمپین‌هایتان به ازای هر کلیک چه هزینه‌ای باید داشته باشید.

Google Alerts

به جای جستجوی دستی نام برندتان، می‌توانید در Google Alerts ثبت نام کنید. این یک ابزار عالی رایگان است که هر زمانی نام برند، سایت یا حتی نام خودتان در رسانه‌ای استفاده شد به شما اطلاع داده می‌شود.

گوگل آنالیتیکس

عملکرد وب سایت شما چگونه است؟ آیا ترافیک کافی دریافت می‌کنید؟ اگر چنین است، گوگل آنالیتیکس یک منبع فوق العاده برای گنجاندن در استراتژی وب شما است.
تجزیه و تحلیل دقیقاً این است: شما وبسایت خود را تجزیه و تحلیل می‌کنید و Google مجموعه متنوعی از شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) را تعیین می‌کند و حتی توصیه‌هایی برای کسب درآمد از وب‌سایت یا افزایش ترافیک ارائه می‌دهد.

کنسول جستجوی گوگل

چه در صفحه اصلی نتایج جستجوی Google باشد و چه در Google News، می‌خواهید یک جایگاه رقابتی (ترجیحاً در بالای صفحه) از SERP ها داشته باشید. البته گاهی رسیدن به این موقعیت گاهی زمانبر و سخت است اما سرچ کنسول سرویسی رایگان است که با نظارت، نگهداری و عیب‌یابی سایت‌تان در نتایج جستجو به شما کمک می‌کند.

Google Trends

چه چیزی در جهان ترند است؟ این همان چیزی است که Google Trends به آن پاسخ می‌دهد.
ابزاری که محبوبیت جستجوهای مختلف را در سراسر جهان و به زبان‌های مختلف پیگیری می‌کند. گنجینه‌ای از داده‌های مربوط به پرس‌وجوهای گوناگون را در طول زمان ارائه می‌دهد.
اگر اهل نمودار و بازاریابی دیجیتال هستید و دوست دارید بدانید که مردم در گوگل چه چیزی را جستجو می‌کنند، Trends برای شما مناسب است.

G Suite

G Suite Marketplace که قبلاً به عنوان Google Apps Marketplace شناخته می‌شد، یک فروشگاه آنلاین برای برنامه‌های کاربردی وب است که با Google Apps و سایر نرم افزارهای شخص ثالث همکاری می‌کند.
این خروجی برای دسترسی نه تنها به برنامه‌های محبوب Gmail،Docs و Contact بلکه به مجموعه کاملی از برنامه‌های کاربردی مرتبط با بازاریابی، فروش، تجزیه و تحلیل و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) قابلیت اتصال دارد.

نمودارهای گوگل

برای موفقیت در بازاریابی دیجیتال، باید بصری، خلاق و تعاملی باشید. زمانی که فقط محتوای نوشتاری تولید می‌کنید، موفقیت سخت است.

Google Charts سرویسی است که نمودارهای گرافیکی تولید می‌کند که از اطلاعات و داده‌های ارائه شده توسط کاربر ایجاد می‌شود. علاوه بر رایگان بودن، این ویژگی به دلیل کاربرپسند بودن آن تحسین شده است. در واقع، همه ما می‌دانیم که ایجاد نمودارها در Microsoft Excel به صورت دستی چقدر می‌تواند دشوار باشد!

بنابراین، به جای صرف یک بعدازظهر کامل برای حدس زدن کلیدها و کدهای اکسل، می‌توانید از این نمودارها استفاده کنید.

PageSpeed Insights

مطالعات نشان می‌دهد که اگر یک سایت خیلی کند باشد یا به اندازه کافی سریع نباشد که کاربر معمولی آن را دوست داشته باشد، بازدیدکنندگان صفحه شما را رها می‌کنند. به زبان ساده، سرعت صفحه برای جذب، حفظ و تبدیل مشتریان بالقوه ضروری است.

مطمئن نیستید که پورتال‌تان سریع است؟ PageSpeed Insights گوگل امتیازی را حفظ می‌کند تا بفهمد آیا وبسایت شما سریع است یا خیر. در واقع به شما کمک می‌کند راه‌هایی برای بهینه‌سازی، سریع‌تر و ایمن‌تر کردن سایت‌تان بیابید.

Think with Google

بسیاری از دانشمندان در حال کشف این هستند که آیا موتورهای جستجو با مغز ما در ارتباطند، زیرا ما به جای اینکه به حافظه خود وابسته باشیم، برای پاسخ به سوالات خود به جستجوهای سریع متکی هستیم.

Test my site

آیا وبسایت شما برای موبایل مناسب است؟ البته فقط در مورد عملکرد سایت در تلفن همراه صحبت نمی‌ کنیم، بلکه سرعت نیز برایمان اهمیت دارد. بدون شک داشتن یک وب سایت موبایل سریع بسیار مهمتر از یک وبسایت سریع متناسب با دسکتاپ‌هاست. دلیل؟ در بیشتر موارد، یک بازدیدکننده تلفن همراه در حال حرکت است و به چیزی سریع نیاز دارد. بنابراین، زمان پاسخگویی موبایلتان نباید تأخیر داشته باشد.

ساده‌ترین راه برای آزمایش آن، استفاده از قابلیت تست My Site گوگل است. می‌توانید با تایپ در هر سایتی، نتایج فوری با رتبه‌بندی و روند ماهانه دریافت کنید.

Android Developers

به جرات می‌‌توان گفت که اکثر شرکت‌ها باید یک اپلیکیشن موبایل داشته باشند. اگر این کار را نکنید، دسترسی مخاطب و حفظ مشتری را از دست داده‌اید.
Android Developers ابزاری است که به شما یاد می‌دهد چگونه یک برنامه بسازید، ساختار تعریف کنید و برای ذخیره داده‌ها در پایگاه‌های داده چه استراتژی داشته باشید. علاوه بر اینکه کدهای نمونه اولیه به شما داده می‌شود، همچنین می‌توانید عملکرد و تجربه کاربری برنامه خود را قبل از انتشار رسمی آزمایش کنید.

Firebase

فایربی برای بهبود تجربه توسعه موبایل ایجاد شده است و عملکردهای متعددی مانند تجزیه و تحلیل، گزارش خرابی، ذخیره‌سازی ابری، پایگاه داده و پیام‌رسانی را ارائه می‌دهد. با گزارش‌دهی هم‌زمان و مقیاس آسان، برنامه شما می‌تواند با رفع مشکلات و نصب توصیه‌هایی که گوگل به شما ارائه می‌کند، به تعداد زیادی کاربر دسترسی پیدا کنید.

Mobile Friendly Test

اینکه ورژن موبایلتان چقدر برای دیگران جذاب است و مشکلی در فونت یا ظاهر سایت وجود دارد یا خیر، را می‌توانید از طریق این ابزار چک کنید. در واقع بازدیدکننده در صفحه موبایل باید نسخه صحیحی را ببیند.

AMP

ما به اهمیت بارگیری سریع صفحات وب در تلفن همراه اشاره کردیم. اما واقعاً چگونه این کار را انجام می‌دهید؟ از طریق ابزار تست AMP گوگل.
Accelerated Mobile Pages یک سرمایه‌گذاری با پشتیبانی گوگل است که قرار است یک استاندارد باز برای ناشران وب باشد تا بتوانید پیکربندی مناسب را تأیید کنید. همچنین، استفاده از AMP می‌تواند به شما کمک کند تا در نتایج جستجوی موبایل گوگل رتبه بالاتری کسب کنید.

Google My Business

به لطف جستجوی موبایلی در نقشه برای پیدا کردن فروشگاه‌ها و مکان‌ها، وجود برند شما نیز در این جایگاه‌ها اهمیت پیدا کرده است. Google My Business به شما امکان می‌دهد با مشخص کردن موقعیت خود در این فهرست مکان‌های جغرافیایی نمایش داده شوید. این به دو دلیل عالی است. اولین مورد این است که مصرف‌کنندگان می‌توانند با داشتن وبسایت، شماره تلفن و آدرس شما درباره برندتان اطلاعات بیشتری کسب کنند. مورد دوم این است که می‌توانید یک پروفایل تجاری رایگان داشته باشید که برای حضور بیشترتان موثر است.

Google Voice

جستجوی صوتی هر روز محبوبیتی بیشتر از قبل پیدا می‌کند که باید در استراتژی دیجیتال مارکتینگ خود قرار دهید. مهم نیست از چه پلت‌فرم و دستگاهی استفاده می‌کنید، جستجوی صوتی یکی از ویژگی‌های تکاملی مهم در همه سرویس‌های دارای اینترنت است.

Google Drive

فضای ذخیره‌سازی ابری و اشتراک‌گذاری ابری برای مدیریت پروژه آنلاین حیاتی است، زیرا برای هر کسی که در یک سرمایه‌گذاری مشارکت دارد دسترسی سریع و آسانی می‌سازد.
گوگل درایو یکی از بسیاری از رسانه‌های ابری است که می توانید فایل‌هایتان را از تلفن هوشمند و تبلت خود مشاهده، ویرایش، اشتراک گذاری و دانلود کنید. کمک به تیم‌ها برای همکاری با یکدیگر در پروژه‌ای برای بهبود طراحی، به‌روزرسانی داده‌ها و … یکی از کاربردهای فوق‌العاده درایو است.

Google News

اگر به عنوان یک برند قصد دارید پوشش رسانه‌ای داشته باشید می‌توانید در این بخش ثبت‌نام کنید و در کنار برندهای بزرگ نمایش داده شوید.

Google Data Studio

در دنیای بیگ‌دیتا، تجزیه و تحلیل داده‌ها و علم داده، شرکت‌ها حجم عظیمی از اطلاعات را تولید می‌کنند، حتی اگر آن را ندانند و ممکن است با استفاده نکردن از این داده‌ها، فرصت‌تان را از دست بدهید. Google Data Studio یک داشبورد و ابزار گزارش‌دهی است که به شما امکان می‌دهد داده‌های خود را سفارشی کنید، به اشتراک بگذارید و به گزارش‌های جامع و قابل فهم تبدیل کنید.

Google Calendar

همه ما می‌دانیم که تقویم چیست، آن دسته از مطالب چاپی قدیمی که دارای تاریخ، سال و عکس‌های مدل‌ها یا مکان‌هایی هستند که هرگز نخواهید دید.
Google Calendar اساساً نسخه دیجیتالی است، اما برنامه‌ریزی برای متخصصان و شرکت‌های پرمشغله برای مدیریت وظایف، ضرب‌الاجل‌ها، جلسات، قرارها و وظایف روزانه شماست. چیزی که آن را جذاب می‌کند این است که می‌توانید با به اشتراک‌گذاری فایل‌ها، رزرو کنفرانس‌های ویدیویی و اطلاع‌رسانی به همه از تاریخ مهم شرکت یا یک کمپین بازاریابی، عملیات را ساده کنید.

URL Builder Campaign

کمپین بازاریابی ایمیلی شما چگونه پیش می‌رود؟ ابزاری که کمپین‌هایتان را ردیابی می‌کند و با آنالیز آن در آنالیتیکس می‌توانید متوجه شوید هریک از کمپین‌ها چه ترافیکی را به سایت شما وارد می‌کند.

Rich Results Text

هدف نهایی هر کمپینی این است که بتوانید در صدر نتایج جستجو باشید. گوگل با استفاده از عناصر غیرمتنی مانند تصاویر، ویدیوها و … فراتر از یک پیوند عمل می‌کند و توسط این ابزار کمک می‌کند تا تعیین کنید آیا وبسایتتان برای نتایج غنی قابل دسترسی است یا خیر.

هوش مصنوعی گوگل

همه جا صحبت از هوش مصنوعی در آینده است اما این سرویس به عنوان دستیار دیجیتال شخصی شما یک تجربه عملی ارائه می‌دهد که از راه‌کارهای تکنولوژی برای مشکلات روزمره بهره ببرد.

با ۷۳ اسلاید تخصصی

 

دانلود و خرید۲۸۰۰۰تومان

 

جهت خرید مقاله کلیک کنید

آخرین مطالب

درباره ما

سایت پژوهش کارا در راستای ارائه خدمات علمی و مشاوره ای و با رویکرد مشارکت جویانه ایجاد شده است و هدف آن خدمات متناسب با نیاز سروران گرامی اعم از ؛ دانشجویان ، استادان راهنما ، فعالان کسب و کارهای بزرگ ،متوسط و کوچک می باشد.

آمار

ارتباط با ما

آدرس : تبریز – شهرک شهید یاغچیان

تلفن : 09144067323 – 09142183819

ایمیل : gaffarim3@yahoo.com

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

۷ روز هفته، ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
جهت خرید مقاله کلیک کنید